VIKAR / INNLEIE

Mediekollega har over 15 års erfaring med å matche flinke folk til små og store virksomheter.

Vi er spesialisert på roller innen markedsføring, kommunikasjon og design. 

Våre tjenester

Vi har fleksible løsninger, prosesser og prismodeller som vi tilpasser til ditt behov.

Behovet for arbeidskraft i en virksomhet svinger, og fleksibilitet er nøkkelen. I perioder kan løsningen være å ta inn en ekstra ressurs, enten ved sykefravær, ferier eller permisjoner, eller å hente inn en spesialist til et prosjekt som dere jobber med.

Vi er daglig i kontakt med kandidater med ulik bakgrunn innen markedsføring, kommunikasjon og grafisk design, og har bygget opp et stort nettverk av motiverte kandidater. Vi kan hjelpe deg med å finne spesialister og fagpersoner med erfaring på alle nivåer fra unge talenter i starten av sin karriere til seniorkandidater.

Vi leverer kandidater som kan starte raskt.
Du forteller oss hva du trenger, og vi sender deg et utvalg av egnede kandidater som du kan velge mellom. Vi intervjuer kandidater med spennende profiler fortløpende. Det betyr at vi sjelden behøver å starte «fra scratch» når et nytt oppdrag kommer inn, men raskt kan foreslå kandidater som vi tror vil være en god match.

Fleksible løsninger. Kvalitetssikrede prosesser.
Vi finner den løsningen som passer deg best. Du kan ansette midlertidig, eller du kan leie inn vikarer slik at du slipper all administrasjon. Noen kandidater er frilansere, mens andre ønsker et ansettelsesforhold. Oppdraget kan være på heltid eller deltid, i kortere eller lengre perioder. Våre kandidater kan jobbe hos deg eller «remote». Inkludert i vår kvalitetssikrede rekrutteringsprosess får du tett oppfølging fra våre erfarne rekrutteringsrådgivere.

Kontroll på kostnadene.
Mediekollega tilbyr en «no cure – no pay»-løsning. Du kan uforpliktende intervju så mange kandidater du ønsker, og vi gir oss ikke før rett kandidat er i boks! Vi har fleksible betalingsløsninger og it-systemer hvor du har full oversikt over alle innleieavtaler og vikarenes registrerte timer. Dette gir deg kontroll på kostnadene.

Utkjøp fra vikaravtale
Mange av vikarene og prosjektmedarbeiderne blir fast ansatt i bedriften som de har vært i oppdrag hos, og det tar vi som et kompliment!

Typiske vikarstillinger 

 

Grafisk designer

Markedskoordinator

Kommunikasjonsrådgiver

Prosjektleder

Tekstforfatter

Interaksjonsdesigner

Art Director

Markedsfører

SEO-spesialist

UX-/UI-designer

Digital markedsfører

Innholdsmarkedsfører

Performance Specialist

E-Commerce Manager

Frontend-utvikler

Motion Graphic Designer

Digital designer

Bruk en rekrutterer som forstår deg
Det er en stor fordel å kjenne bransjen fra innsiden for å lykkes med rekruttering, og mange ser det som en forutsetning for å overlate en så viktig oppgave til en ekstern rekrutterer.

Alle våre rekrutteringsrådgivere har jobbet i tilsvarende stillinger som vi rekrutterer til. På den måten vet vi ikke bare hvilke faglige kvalifikasjoner som trengs, men vi vet også noe om dynamikk, tempo og kultur på arbeidsplassen.

Med denne innsikten kan vi treffsikkert finne den personen som passer inn med resten av kollegene på arbeidsplassen, og som er motivert til å yte sitt beste i akkurat din bedrift.

Smidige rekrutteringsprosesser
Alle som har gjort rekrutteringsprosessen selv vet hvor ressurskrevende det er. Det gjelder uavhengig om du skal hente inn nye kolleger til ditt byrå eller til din inhouse-avdeling. Du kan overlate hele rekrutteringsprosessen til oss, mens du fokuserer på dine faste oppgaver.

Vi lager stillingsannonser som vi publiserer i de kanalene som søkerne befinner seg, vi har førstegangsintervju og vi ringer referanser. Fordi vi har fagkunnskap kan vi vurdere tidligere arbeider og portfolio. Gjennom hele prosessen er vår rekrutteringsrådgiver din sparringspartner, vi holder deg oppdatert, besvarer alle innkomne spørsmål fra kandidatene, og vi gir beskjed til de som ikke fikk jobben når prosessen er avsluttet.

Vi finner – du velger
Vi sender deg de beste kandidatene som en presentasjon på mail, som inneholder CV og andre søkerpapirer som attester, vitnemål og portfolio. Blant de foreslåtte kandidatene kan du velge ut kandidater som du ønsker å ta en nærmere prat med.

Prismodell
Mediekollega tilbyr en «no cure – no pay»-løsning. Finner vi ikke rett kandidat betaler du heller ikke noe for rekrutteringsprosessen. Du kan uforpliktende intervjue så mange kandidater du ønsker, og vi gir oss ikke før rett kandidat er i boks!

Fordi vi jobber som et team, kan vi tilby kostnadseffektive rekrutteringsprosesser.

En prosess som skaper varige verdier
Det er stor konkurranse om de rette hodene. Det er en utfordring å få oppmerksomheten fra de beste kandidatene, og utfordringen stopper ikke der. For å lande ansettelsesavtalen må også rekrutteringsprosessen oppleves som god og profesjonell fra kandidatens side. Man kan risikere å miste gode kandidater hvis prosessen trekker ut i tid eller er uklar.

Vi er en med som rådgiver underveis som ivaretar både kandidatenes og kundens interesser. Vi ønsker å være en nøytral part slik at vi sikrer en oppstart i den nye jobben med rette forventningene fra begge parter.

Haster det?
Vi har daglig kontakt med kandidater med ulik erfaring og bakgrunn. Det er derfor stor sjanse for at vi allerede har intervjuet den kandidaten som du er på jakt etter. Det trenger derfor ikke a ta lang tid fra du kontakter oss til du har en ny kollega på plass.

Typiske stillinger vi rekrutterer til

 

Grafisk designer

Motion Graphic Designer

Markedskoordinator

Kommunikasjonsrådgiver

Prosjektleder

Tekstforfatter

Digital designer

Interaksjonsdesigner

Art Director

Markedsfører

SEO-spesialist

UX-/UI-designer

Digital markedsfører

Innholdsmarkedsfører

Performance Specialist

E-Commerce Manager

Frontend-utvikler

Strategisk rådgiver

Markedssjef

Å benytte frilansere gir fleksibilitet, bred kompetanse, kostnadseffektivitet og rask tilgang til ekspertise. Frilansere er selvstendig næringsdrivende, og jobber ofte med flere prosjekter parallelt. Når dere har behov for en spesialist til et prosjekt eller til timer nå og da kan det være hensiktsmessig å bruke en frilanser.

Dere betaler ingenting før vi har funnet rett frilanser til dere. Prismodell tar utgangspunkt i frilansers timepris. 

Typiske stillinger vi frilanser til

 

Grafisk designer

UX-designer

Digital markedsfører

Kommunikasjonsrådgiver

Innholdsprodusent (tekst / foto / video)

Journalist

Er du pả utkikk etter en ny kollega
Kontakt oss for et uforpliktende tilbud