Webdesigner

OPPDRAGSGIVER

Involve!

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

Involve er et komplett kommunikasjonshus og består av flere kompetanseområder: PR, reklame, design, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling, og ikke minst et bredt spekter av digitale tjenester. Hos oss jobber vi sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. Involve er et norskeid byrå, men er en del av Havas – et av verdens store kommunikasjonsnettverk.

Obs! Enkel søknad – vi trenger bare CV i første omgang (les mer nederst på siden). 

Dette er stillingen for deg som ønsker å jobbe med mange ulike prosjekter og kunder, og higer etter å bygge gode brukeropplevelser. Om du i tillegg liker å samarbeide tett med en rekke flinke spesialister innen ulike deler av kommunikasjonsfaget, kan dette være den rette muligheten for deg. Her vil kreatører, prosjektledere og rådgivere bli dine nærmeste kollegaer.  I denne miksen vil du få ansvar for å utvikle nye eller eksisterende nettsider på Wordpressplattformen for Involve sine kunder. Her kan du ta en titt på noen av byråets kundeprosjekter

Du vil bli godt kjent med over 40 flinke, sjarmerende og hyggelige kommunikasjonsfolk. Hvor dere vil jobbe sammen og tverrfaglig på tvers av kompetansefelt for å skreddersy løsninger etter kundens behov. De ser helst at du har erfaring fra implementering, design og utforming av webdesign, og at du kan levere høy visuell kvalitet på arbeidet du produserer. Fokuset skal være å skape sider som er brukervennlige, intuitive og optimalisert for søk.

Involve vil tilby deg:  

✔ Muligheten til å bli en del av en arbeidsplass med lave skuldre og flat struktur, som lar deg ha mye innflytelse over egen arbeidsdag.
✔ Kombinasjonen av et uformelt miljø, mye kompetanse, lidenskap for jobben og høy trivselsfaktor.
✔ Involve representerer et av verdens største reklamenettverk i Norge, nemlig Havas. Dette vil du bli en del av! Les mer om nettverket her

Dette vil du jobbe med

 • Ansvarlig for webdesign på flere nivåer, fra design og utforming til implementering og vedlikehold i samarbeid med våre utviklere.
 • Produksjon og design av nettsider og digitale løsninger, landingssider, kampanjer, samt utvikling av e-handelsløsninger.
 • Delta i kundemøter og rådgi byråets kunder på gode løsninger.
 • Fungere som sparringspartner for prosjektledere, rådgivere og kunder i valg av løsninger/ plattformer, i samarbeid med utviklere og digital avdeling.
 • Lansere nye sider og funksjoner på eksisterende WordPress-løsninger

Ønsket erfaring og kompetanse

 • Gode ferdigheter innen UX/UI og et godt øye for design, løsninger og gode brukeropplevelser.
 • Ikke avgjørende, men fordel med kjennskap til noe kode, slik som PHP, CSS, HTML, JavaScript, MySQL, GitHub.
 • Solid erfaring med open source løsninger som WordPress, og e-commerce plattformer som f.eks Shopify.
 • Noe erfaring med å tidsestimere digitale produksjoner.
 • Genuin interesse for brukeropplevelse, digitale kundereiser og webdesign.
 • Inngående kjennskap til Adobe-pakken, særlig XD.
 • Må kunne kommunisere på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
 • Og sist, men ikke minst så er du en hyggelig og omgjengelig person

Arbeidsted

Involve holder til på Skøyen i Oslo som til vanlig vil være ditt arbeidssted, men de praktiserer hjemmekontor inntil videre.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Du oppfordres derfor til å søke snarest! Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, i første omgang holder det med CV.

Spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne Thorvik i Medievikar.

OPPDRAGSGIVER

Involve!

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast