Innholdsprodusent

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. VITA har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby en god kundeopplevelse der kunden er, både gjennom personlig kompetanse i butikk og en sømløs digital handleopplevelse i nettbutikken. Ved VITA sitt kjedekontor jobber det 35 engasjerte mennesker som brenner for å videreutvikle VITA. Arbeidssted er VITA Group sitt hovedkontor på Helsfyr, Oslo.


 

Erfaring med å lage kommunikasjon som engasjerer?

Norges største kjede innen skjønnhet og velvære søker en vikar som skal jobbe tverrfaglig med vita.no og VITA Venn.


Vita Group søker nå etter deg som vil lykkes med å utvikle god kommunikasjon og relevante budskap som treffer og aktiverer vår kundegruppe. Ditt ansvarsområde blir innholdsproduksjon til kundeklubben vår VITA Venn og artikler til nettsiden. Det handler om å utarbeide innhold som engasjerer, med mål om å skape verdi gjennom gode kundeopplevelser og økt salg. For å lykkes må du ha et kommersielt tankesett, med en forståelse og genuin nysgjerrighet rundt kundebehov og kundeadferd. Du er årvåken på tendenser i markedet, som feks at et produkt trender i sosiale kanaler, slik at du kan optimalisere innholdet basert på det. Du vil jobbe tett sammen med kategoriansvarlig, eCom Manager og CRM Manager.

Vi tror at du har erfaring innen innholdsproduksjon eller kan vise til relevant erfaring fra digital markedsføring. Dersom du i tillegg har interesse for skjønnhet og velvære tror vi at jobben kan være ekstra interessant for deg.

Ønsket oppstart er snarest, med varighet ut august. Det er mulighet for forlengelse for den rette. Arbeidsplass er på hovedkontoret til Vita Norge på Helsfyr.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Skrive korte og engasjerende tekster og artikler
 • Skrive og opprette nyhetsbrev
 • A/B-testing av nyhetsmail og artikler


Kvalifikasjoner:

 • Du har erfaring med innholdsproduksjon og kommunikasjon i digitale flater
 • Det er en fordel om du har erfaring fra CRM-system. Vi bruker Voyado, og full opplæring vil bli gitt.
 • Du er flytende i norsk skriftlig
 • Du er analytisk
 • Du tar ansvar, er selvgående og løsningsorientert
 • Du følger med på trender i ulike sosiale kanaler, og er bevisst på hva som klikker 

Vi tilbyr:

 • Godt tverrfaglig arbeidsmiljø i en sprudlende og engasjert marketingavdeling
 • Jobb i en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære
 • Verdifull arbeidserfaring innen kundekommunikasjon
 • Du får jobbe med kjente merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø
 • Arbeidsplassen er i flotte, nyoppussede lokaler sentralt beliggende ved Helsfyr T-banestasjon 

Jobbe i Vita:

Arbeidsmiljøet kjennetegnes av en utpreget god lagånd, flat struktur og «dette fikser vi»-mentalitet. Det er like viktig for oss at du som vår nye kollega er faglig dyktig som at du er opptatt av god kultur og smidig samarbeid. Vi er 55 personer på kontoret.

 

Slik søker du:

Vita Group har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye medarbeider, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved CV og en kortfattet søknad.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat