Tekstforfatter – nyhetsbrev

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Engasjement

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. VITA har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby en god kundeopplevelse der kunden er, både gjennom personlig kompetanse i butikk og en sømløs digital handleopplevelse i nettbutikken. Ved VITA sitt kjedekontor jobber det 35 engasjerte mennesker som brenner for å videreutvikle VITA. Arbeidssted er VITA Group sitt hovedkontor på Helsfyr, OsloNorges største kjede innen skjønnhet og velvære søker tekstforfatter av nyhetsbrev

Er du god til å skrive enkle tekster som engasjerer kundene? 

Vita Group søker nå etter deg som liker å skrive engasjerende innhold som treffer og aktiverer målgruppen, som er Vitas kunder. Du vil jobbe tett sammen med CRM-ansvarlig. Din oppgave blir å skrive nyhetsbrev om nye kampanjer og å fremheve utvalgte produkter. Vi tror at du har erfaring som innholdsprodusent, journalist, tekstforfatter eller kan vise til relevant erfaring fra markedsføring. Dersom du i tillegg har interesse for skjønnhet og velvære tror vi at jobben kan være ekstra interessant for deg.

Ønsket oppstart er snarest og innen 1. februar. Vi ser for oss 2 dager i uken i en periode på 3 mnd. Det er mulighet for forlengelse for den rette. Arbeidsplass er hos Vita på Helsfyr.

Kvalifikasjoner:

  • Tekst er din lidenskap og viktigste kvalifikasjon for denne stillingen
  • Du har erfaring som tekstforfatter, journalist eller innholdsprodusent
  • Du er flytende i norsk
  • Tar ansvar, er produktiv og løsningsorientert
  • Har gjerne interesse for skjønnhet og velværeprodukter

Vi tilbyr:

  • Godt arbeidsmiljø i en sprudlende og engasjert markedsavdeling
  • Jobb i en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære
  • Verdifull arbeidserfaring innen kundekommunikasjon
  • Du får jobbe med kjente merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø
  • Arbeidsplassen er i flotte, nyoppussede lokaler sentralt beliggende ved Helsfyr T-banestasjon

Jobbe i Vita:
Arbeidsmiljøet kjennetegnes av en utpreget god lagånd, flat struktur  og «dette fikser vi»-mentalitet. Det er like viktig for oss at du som vår nye kollega er faglig dyktig som at du er opptatt av god kultur og smidig samarbeid. Vi er 35 personer på kontoret.

Slik søker du:
Vita Group har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye tekstforfatter, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved CV og en kortfattet søknad.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Engasjement