Support Manager

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Norges største kjede innen skjønnhet og velvære søker Support Manager

Er du problemløser med sans for god kundeservice?

 

Vita Group søker nå etter en serviceinnstilt og hyggelig Support Manager som vil ta imot kundehenvendelser som gjelder nettbutikk, men også fra kunder som har vært i butikk. Det kan være alt fra å hjelpe en kunde med sporing av pakke, velge et produkt, retur eller andre henvendelser som kommer inn til kundeservice. Dere vil være to kolleger som jobber i team for å skape en god opplevelse for Vitas kunder. Vi tror at du har noe erfaring med kundebehandling eller support fra tidligere. Dersom du i tillegg har interesse for skjønnhet og velvære tror vi at jobben kan være ekstra interessant for deg. Vita har et kundeservicesystem, og henvendelser vil komme via telefon, epost eller chat.

Vi tror at du:

 • Har erfaring fra support, kundeservice, kontor- og administrasjon
 • Trives med telefon og pc som arbeidsverktøy
 • Har gode kommunikasjonsegenskaper på norsk/svensk og engelsk
 • Trives med noe rutinepregede oppgaver, i team og selvstendig arbeid
 • Tar ansvar, er imøtekommende og løsningsorientert
 • Har gjerne interesse for skjønnhet og velværeprodukter

Vi tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø i en sprudlende og engasjert markedsavdeling
 • Jobb i en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære
 • Verdifull arbeidserfaring innen kundeservice og kommunikasjon
 • Grundig opplæring og oppfølging
 • Du får jobbe med kjente merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø
 • Arbeidsplassen er i flotte, nyoppussede lokaler sentralt beliggende ved Helsfyr T-banestasjon
 • Normalarbeidstid er 08-16, mandag-fredag

Jobbe i Vita:

Arbeidsmiljøet kjennetegnes av en utpreget god lagånd, flat struktur  og «dette fikser vi»-mentalitet. Det er like viktig for oss at du som vår nye kollega er faglig dyktig som at du er opptatt av god kultur og smidig samarbeid.

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. VITA har et sterkt kundefokus og ønsker å tilby en god kundeopplevelse der kunden er, både gjennom personlig kompetanse i butikk og en sømløs digital handleopplevelse i nettbutikken. Ved VITA sitt kjedekontor jobber det 35 engasjerte mennesker som brenner for å videreutvikle VITA. Arbeidssted er VITA Group sitt hovedkontor på Helsfyr, Oslo

Slik søker du:
Vita Group har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye Support Manager, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved CV og en kortfattet søknad.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Vita Group

ARBEIDSSTED

Helsfyr, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast ansettelse