Selger B2B

OPPDRAGSGIVER

Inform Media Norge

ARBEIDSSTED

Bergen sentrum

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Inform Media Norge AS ble etablert i 2008 er et medieselskap som retter seg mot studenter på universiteter og høyskoler i Norge. Vår lange erfaring og kunnskap mot dette markedet gjør oss til en attraktiv partner for virksomheter som ønsker å nå denne viktige gruppen. Vår visjon er å være studentenes informasjonskilde for relevante produkter, tjenester og viktig informasjon. Selskapet har kontorer i Bergen sentrum.Spennende arbeidsoppgaver for deg som er motivert, ambisiøs, kan vise til gode salgsresultater og trives med høyt tempo!

Inform Media Norge ser etter en engasjert og strukturert B2B-selger som primært vil jobbe med å utvikle en ny kundeportefølje av virksomheter som ønsker å promotere sine produkter og tjenester i Studentpakken (studentpakken.no). Du blir vår spydspiss i markedet og liker å møte og kommunisere med nye mennesker. Den vesentlige delen av jobben blir å identifisere og kontakte nye bedriftskunder, og gjennomføre salg og kontraktsinngåelse med disse. Inform Media Norge har store ambisjoner for årene som kommer. Vi søker derfor etter en resultatorientert selger som trigges av å jobbe hardt for å nå målene. Mye av arbeidsdagen vil foregå både på telefon og ute hos kunder. Det derfor viktig at du trives med dette.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  •  Du vil få en nøkkelrolle i selskapet, og stillingen innebærer et budsjettansvar.
  •  Du skal identifisere og kontakte nye, større selskaper, og gjennomføre salg og kontraktsinngåelse med disse.
  •  Du får ansvar for å sikre relasjoner og sørge for god oppfølging og vekst for eksisterende kunder gjennom å optimalisere deres reklameinvesteringer hos oss.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Du har erfaring innenfor salg og kan vise til gode resultater, gjerne B2B-salg innen reklame-/mediabransjen.
  • Utdanning innen markedsføring er en fordel, men ikke et krav.
  • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Du er resultatorientert, strukturert og målbevisst og liker å jobbe med mange prospekter samtidig.
  • Du har godt humør som bidrar til et gode kundeopplevelser og til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

En nyopprettet stilling i et veletablert selskap. Du vil i stor grad kunne påvirke virksomhetens utvikling i årene som kommer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og kontorplass sentralt i Bergen. Adresse: Veversmauet 8, 5017 Bergen.

Slik søker du:

Inform Media Norge har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye selger, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi ber om at søknaden inneholder CV og søknad. Ved å søke via Mediekollega sitt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Inform Media Norge

ARBEIDSSTED

Bergen sentrum

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast ansettelse