Salgsrådgiver

OPPDRAGSGIVER

Markedsføringsbyrå

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse. 100%-stilling

Inbound Group er et ledende markedsføringsbyrå rettet mot B2B. Det er en mellomstor bedrift bestående av hyggelige markedsførere, innholdsprodusenter og andre fagfolk.

Med på laget ønsker markedsføringsbyrået nå en god relasjonsbygger som har god kunnskap om og erfaring med markedsføring, da jobben går ut på å selge inn nettopp dette. Har du ikke jobbet med salg før? Hvis du er godt over snittet nysgjerrig og lærevillig om B2B-salg så tror vi at du vil du trives spesielt godt i denne jobben.

Gleder deg til å gå inn i møter og blåse dem av banen med en pitch med dine sleskeste salgstriks? Da har vi dårlige nyheter til deg. Vi tror at for å lykkes må vi først og fremst være gode markedsføringsrådgivere som kundene får tillit til. Vi fokuserer heller på å stille spørsmål som lar oss identifisere behov, drømmer og ikke minst utfordringer hos potensielle kunder. Først når vi klarer å ta innover oss hva de svarer, vil vi havne i en god posisjon for å rådgi og selge. Da vet vi hvor skoen trykker og “pitchen” blir ti ganger bedre.

Rollen vil i stor grad formes og utvikles over tid, ikke minst kan den tilpasses deg som begynner hos oss. Arbeidsoppgaver vil derfor kunne variere.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Lede salgsprosesser og møter, ofte sammen med en rådgiver eller en annen selger
  • Samarbeide tett med markedsavdelingen. Kanskje du vil delta på våre frokostseminarer?
  • Samarbeide tett med leveranseapparatet – på den måten får du inngående kunnskap om det du skal selge.
  • Booke nye møter. Vi har mange kunder som henvender seg til oss, men vi trenger også at du tar eget initiativ.

Vi tror at du er:

  • skikkelig god til å snakke med mennesker, og kunder får tillit til deg fordi du vet hva du snakker om.
  • en god rådgiver og en god lytter, og kunden merker at du ønsker den det beste.
  • erfaren innen markedsføring, og du har sannsynligvis utdannelse innen markedsføring.
  • har minimum 2 års arbeidserfaring.

100% fast stilling med arbeidssted i Oslo.

Slik søker du:

Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi kaller inn til intervju fortløpende. Vi ber om at søknaden inneholder søknadsbrev og CV. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega,
e-post: marianne@mediekollega.no

Om Mediekollega

Mediekollega er et rekrutterings- og bemanningsselskap som spesialiserer seg på faste og midlertidige stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Våre ansatte har selv jobbet i bransjen. Derfor er vi gode rådgivere i rekrutteringsprosessen. Vi ble etablert i 2004, og skiftet navn fra Medievikar til Mediekollega i 2022.

Kundene våre består blant annet av store og små byråer, markedsavdelinger, mediehus, forbund og organisasjoner. Vi holder til ved Youngstorget, sentralt i Oslo.

OPPDRAGSGIVER

Markedsføringsbyrå

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse. 100%-stilling