Sales support / Adops-ekspert

OPPDRAGSGIVER

Kobler AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement

Ved hjelp av sin egenutviklede plattform for målrettet kjøp av reklame matcher Kobler innhold med budskap. Kobler samarbeider med landets største mediehus, og hjelper annonsører med å plassere konkrete og kreative budskap i relevante redaksjonelle miljø. Selskapet holder til på Epicenter i Oslo.

Sales support / Adops-ekspert til Kobler

Har du lyst til å jobbe i et spennende oppstartsselskap med store ambisjoner for fremtidig vekst? Har du bakgrunn fra markedsføring, media eller annonsestyring? Da bør du lese videre. Kobler er det norske Adtech-selskapet som har planer om å ta opp kampen mot Google og Facebook, med sin plattform for målrettet kjøp av reklame. I motsetning til andre annonseplattformer, er Kobler helt fri for persondata. I stedet er plattformen basert på kontekstuell kommunikasjon, som skal hjelpe annonsørene med å treffe bedre med sin digitale annonsering, med annonser plassert i riktig kontekst. Tech-nettavisen Shifter har flere ganger omtalt Kobler, du kan lese mer her og her. Se også denne artikkelen fra Kobler på Techforum.no.

Kobler holder til i innovasjonshuset Epicenter, og teller i dag 15 ansatte. Som Sales Support / Adops-ekspert vil du sitte i team sammen med de to andre som i dag jobber med Adops, og samarbeide tett opp mot salg og backoffice.

Arbeidsoppgaver

AdOps:
I samarbeid med kunden vil du utarbeide kampanjeplaner og budsjetter. Basert på kampanjeplanen vil du jobbe med å finne riktig retning og kontekst for kundens annonser, og deretter definere aktuelle søkeord for kampanjen. Du vil ha ansvar for å følge opp kampanjen og optimalisere den underveis ved å gjøre løpende tiltak og justeringer som sikrer best mulig effekt av annonseringen. Resultatene fra annonsene skal sammenfattes i en sluttrapport, med en beskrivelse av de tiltak som ble gjort underveis og analyse av virkning.

Sales support:
Målet er at kundene på sikt skal kunne være selvbetjente på Koblers plattform. Det er derfor et ønske at du etterhvert kan bistå kundene med opplæring og veiledning, slik at de selv kan gjøre AdOps-oppgaver i større grad etterhvert.

Ønskede kvalifikasjoner

Du har sannsynligvis utdanning eller erfaring innen markedsføring. Du har erfaring med annonsestyring i ulike kanaler og har jobbet hands-on med ulike digitale verktøy – gjerne annonseverktøy som Facebook Ads, Google Ads, DoubleClick, Adform, analysesystemer etc. For å fungere godt i denne rollen er det imidlertid også viktig at du har god forbrukerinnsikt og at du liker å holde deg oppdatert på nyhetsbildet. Du må kunne tenke kreativt rundt kampanjeplasseringer og tørre å utforske det store mulighetsrommet som ligger i å “hekte” annonser på aktuelle nyhetssaker og annet innhold. Tatt dette i betraktning, tror vi at aktuelle kandidater for denne rollen kan komme fra en rekke ulike bakgrunner. Kanskje har du erfaring fra traffic-management, yield-managment, annonsesalg, mediebyrå eller lignende? Eller kanskje du har jobbet journalistisk, med markedsføring, eller en kombinasjon av dette? Du må snakke norsk flytende for denne rollen, men også være komfortabel med engelsk som er arbeidsspråk, ettersom miljøet i Kobler er svært internasjonalt.

Personlige egenskaper

Du er:

  • Kreativ
  • Analytisk
  • Selvstendig og selvhjulpen
  • Trygg og proaktiv
  • Serviceinnstilt

Oppdragsgiver tilbyr

I Kobler får du muligheten til å jobbe i et spennende selskap i rivende utvikling, sammen med en gjeng med mennesker med gode ideer, gjennomføringsevne og pågangsmot. Selskapet er i vekst, så for den rette personen vil det være store utviklingsmuligheter på sikt. Miljøet er lite og består av analytiske teknologer og kloke kommunikatører. Et par ganger i året arrangeres det ulike sosiale sammenkomster for alle de ansatte, som for eksempel seiling i fjorden. Kobler holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo, i innovasjonshuset Epicenter. Her jobber du side om side med andre raskt voksende digitale selskaper, i et dynamisk og innovativt miljø. Du kan lese mer om Epicenter her

Arbeidstid / varighet

Stillingen er 100% og er et vikariat. Oppstart er ønsket snarest. Varighet vil avtales nærmere. For den rette kandidaten er det mulighet for et lengre vikariat, og på sikt fast ansettelse.

Slik søker du 

***Obs! Vi har nylig gått over til et nytt system for kandidathåndtering. Dersom du tidligere har vært registrert hos oss, vil du ikke lenger kunne bruke ditt gamle brukernavn/passord for å logge inn. Du må derfor registrere en ny profil på disse sidene for å søke på stillingen.***

Vi oppfordrer deg til å sende søknad og CV via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Kobler AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement