Prosjektmedarbeider

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement

Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Er du teknisk anlagt og ønsker deg erfaring fra digitalt prosjektarbeid hos en stor og kjent aktør? Da kan du være den Elkjøp Digital ser etter!

I Elkjøps mange kjøpskanaler finner man som kunde et stort antall produkter og kategorier. For en mest mulig sømløs og smidig kundereise er det essensielt at informasjonen man ser etter ved de ulike produktene er oppdatert, korrekt og enkel å finne frem til.

Her kommer du inn i bildet!
Denne informasjonen styres nemlig fra maler som inneholder overordnede data for alle Elkjøps produktkategorier. For eksempel definerer disse malene hvilke spesifikasjoner og produktinformasjon som skal vises for en mobiltelefon eller en støvsuger i nettbutikken.

Nå skal disse malene revideres og oppdateres, slik at den tekniske informasjonen som vises for de ulike produktene Elkjøp selger er i henhold til dagens standarder. Dette er et stort prosjekt, som krever nøyaktighet og struktur i arbeidet. Din rolle i prosjektet vil være å innhente informasjon til malene og oppdatere disse direkte i PIM-systemet. For å kunne gjøre dette, vil du samarbeide tett med de ulike produktsjefene som har oversikt over hvilke produktdata som skal endres eller oppdateres. Stillingen vil derfor bestå både av en del møtevirksomhet (for å kunne få den informasjonen du trenger fra de rette personene), men også mye selvstendig arbeid med å oppdatere og legge inn data i systemet. I et prosjekt som dette kan det også raskt dukke opp nye problemstillinger og behov for å gjøre ting ad-hoc, noe som krever fleksibilitet fra din side.

Stillingen er et engasjement i 3 måneder, med mulighet for forlengelse. Ønsket oppstart er snarest.

Ønskede egenskaper og erfaring

  • God kjennskap til Excel
  • Arbeidsspråk er engelsk, så du må ha gode engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig
  • Du er teknisk anlagt og setter deg raskt inn i nye verktøy og systemer
  • Det er en fordel, men ikke et krav, om du har jobbet i PIM-systemer tidligere
  • Det er en fordel, men ikke et krav, om du har erfaring fra/interesse for elektronikkbransjen
  • Du er nøyaktig, strukturert og har fokus på detaljer
  • Du er nysgjerrig og ikke redd for å stille spørsmål om det er noe du lurer på
  • Du er fleksibel og tilpasningsdyktig

Arbeidssted
Arbeidssted vil være ved Elkjøp Nordic sine kontorer i Nydalen. Det vil være mulig å tilrettelegge for fleksible arbeidstider, men dette må tilpasses møter og lignende.

Slik søker du
Vi oppfordrer deg til å sende søknad via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Om du allerede er registrert hos oss, må du først logge inn før du sender søknad. Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, det holder at du punktvis oppgir hva du har av erfaring og kompetanse relevant for denne stillingen. Oppgi også hvor raskt du kan være tilgjengelig for oppstart. Husk å laste opp din CV!

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Førstegansintervjuer gjøres over Skype, Teams eller lignende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement