Rådgiver / prosjektleder

OPPDRAGSGIVER

Involve! Advertising

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Har du lyst til å bli en del av gjengen hos oss i Involve? Vi søker en erfaren rådgiver med ansvar for en av byråets største kunder innen eiendomsbransjen.

Dette er en kunde med høyt aktivitetsnivå og total leveranse fra hele byråets fagområder. Stillingen rapporterer til byråleder. Arbeidet omfatter daglig kundekontakt med spesiell vekt på rådgivning, identifisering og konseptutvikling. Fullt ansvar for egen portefølje herunder budsjettansvar, lønnsomhet, oppfølging og fremdrift. Stillingen krever god evne til kommunikasjon med både kunde og kreativt utførende i byrået.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

  • Kundeoppfølging og kvalitetssikring av våre leveranser
  • Rådgivning innen markedsføring, kommunikasjon og holde presentasjoner
  • Lede et tverrfaglig team av fagressurser
  • Økonomistyring og budsjettering

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har minimum 5 års relevant erfaring fra byråer eller fra eiendomsbransjen. Du er strukturert, flink med mennesker og stor arbeidskapasitet. I tillegg bør du trives i miljø der du jobber med flere prosjekter parallelt.

Som rådgiver blir du en nøkkelperson i byrået, som vil være involvert i de fleste leveransene fra huset, og vil selv være en stor bidragsyter til videre utvikling av egen hverdag og av byrået.

Litt om oss:

Hos Involve møter du 45 flinke, engasjerte og hyggelige kommunikasjonsfolk. Fra forskjellige fagfelt og bakgrunner kommer vi sammen og jobber med mange ulike prosjekter for ulike segmenter. Med andre ord er hver eneste dag variert. Kommunikasjonshuset består av kompetanseområder innen reklame, design, PR, sosiale medier og content, grafisk rådgivning og formidling samt et bredt spekter av digitale tjenester.

Involve er en del av Havas – et av verdens største byrånettverk.

Involve har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye kollega, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Slik søker du:
Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke på “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved en kortfattet søknad og CV.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Involve! Advertising

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse