Performance Specialist – Åpen søknad

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Engasjement

I Medievikar finner vi flinke fagfolk og spesialister til stillinger innen marked, kommunikasjon og design. Dette kan typisk være stillinger innen grafisk design, webutvikling, UX/UI, prosjektledelse, innholdsproduksjon og markedsføring. Hos oss finner du både vikariater og faste stillinger.

Vi søker deg som er klar for nye utfordringer innen performance og digital annonsering – åpen søknad

I Medievikar er vi alltid på utkikk etter kandidater med erfaring innen performance og digital annonsering, for ulike oppdrag og faste stillinger hos våre kunder. Dersom du svarer på punktene under i en åpen søknad til oss, har vi et godt grunnlag for å vurdere kompetansen din opp mot våre kunders behov. Når din søknad og CV er registrert hos oss, vil din profil fortløpende vurderes opp i mot eksisterende og nye stillinger som vi jobber med. Du vil derfor høre fra oss dersom det skulle dukke opp en stilling som vi mener kan være aktuell for deg.

Stillingene vi jobber med består ofte av rådgivning og operative løsninger for ulike annonsekampanjer digitalt, som annonsering i sosiale medier, Google-annonsering, optimalisering av landingssider, sporing og måling av konverteringer.

Hvilken erfaring har du?

Vi ønsker å få best mulig oversikt over kompetansen din. Vi er spesielt interessert i hvilken praktisk erfaring du har innen performance og med digital annonsering. Fortell litt om hvor du har jobbet, hvilke prosjekter du har jobbet med og hvilke oppgaver du har hatt i de ulike prosjektene. I tillegg er vi interessert i hvilken utdannelse du har. Relevant utdannelse er ønskelig, men erfaring kan kompensere for dette. Husk å legge ved CV til søknaden din. Legg også ved arbeidsprøver om du har det.

Hvilke systemer og programmer kan du?

Som Perfomance Specialist vil du antakelig jobbe med mange ulike systemer for analyse, annonsering, publisering i sosiale medier og CRM. Kanskje har du god erfaring med Google Ads.og/eller annonsering i sosiale medier og A/B-testing. Fortell oss derfor hvilke systemer du behersker og hvilket nivå du ligger på i de ulike systemene.

Hvilke personlige egenskaper har du?

I søknaden bør du skrive litt om hvilke personlige egenskaper du har som gjør deg til en god kollega og en dyktig Perfomance Specialist. Kom gjerne med konkrete eksempler som viser hvordan du omsetter disse egenskapene i praksis. Våre oppdragsgivere innen Performance ser gjerne etter kandidater som er selvgående, kreative, initiativrike og som har god gjennomføringsevne.

Har du noen personlige interesser?

Det vil alltid være en fordel om du har kjennskap til eller interesse for det feltet du skal jobbe med. Så dersom du har noen sterke, personlige interesser er det fint å nevne dette i søknaden din. Enten det er teknologi, sport, helse, interiør, politikk, mat, cosplay eller brettspill, ta det med! Kanskje en av våre kunder trenger en Perfomance Specialist med innsikt i akkurat ditt interesseområde!

Når kan du starte i ny jobb?

Vi trenger å vite hvor raskt du eventuelt kan tre inn i en ny jobb. Har du oppsigelsestid eller er du tilgjengelig for rask oppstart? Dersom du har oppsigelsestid vil vi gjerne vite lengden på denne og om du eventuelt kan gå tidligere dersom det skulle bli aktuelt.

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Engasjement