Marketing Activation Manager

OPPDRAGSGIVER

Indicia Worldwide

ARBEIDSSTED

Hjemmekontor - fra hvor som helst i Norge

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement - 8-12 uker

Indicia Worldwide er et verdensomspennende høyteknologisk selskap som spesialiserer seg på salg av markedsføringsaktiveringstjenester. Ved å samle våre kommunikasjonsbyråtjenester med kreativ produksjonskompetanse og vårt internasjonale innkjøpsnettverk klarer vi å levere effektive løsninger og tjenester for våre kunder. Med kontorer fordelt på 35 land i fire kontinenter, tilbyr vi et unikt samarbeid til våre kunder globalt. Vi har et stort fokus på innovasjon, operasjonell fortreffelighet og forbrukerinnsikt.

Vi har en visjon om å jobbe tett med våre kunder, slik at de igjen kommer enda tettere på sine kunder.

Hos Konica Minolta Marketing Services er vi tro mot våre verdier. Vi verdsetter folkene våre, vi er stolte av kvalitetsarbeidet vi produserer og vi er fast bestemt på å overgå kundens behov og forventninger. Vi behandler våre folk som våre kunder – med respekt. Vi trives med å være kreative, verdsetter individualitet og vi er ukompliserte; vi beundrer mennesker som har selvtilliten til å være seg selv og som fortsette å vokse sammen med vår virksomhet.

Indicia Worldwide søker Marketing Activation Manager

Vi søker en Marketing Activation Manager / Prosjektleder som kan jobbe sammen med vårt fantastiske team i Norden, basert i Norge. Vi jobber med alle typer av trykt materiell, fra butikkmateriell/POS til materiell for industri. Jobben krever at du har kunnskap om grafisk produksjon. Du vil få ansvar for hele prosessen fra kundekontakt til innkjøp hos leverandører og distribusjon, briefe vårt interne back office adminstrasjonsteam, samt oppfølging med kunde.

Du vil jobbe tett sammen med vårt administrasjonsteam som vil jobbe med kalkyle, ordrebehandling og koordinering opp mot våre underleverandører i grafisk produksjon. Du skal jobbe med kunder som vi har godt innarbeidede rutiner med. Det er ikke en salgsperson vi ser etter, men en person med gode relasjonelle egenskaper.Vi jobber alle fra hjemmekontor 100% av tiden. Noe kundekontakt må påregnes, men i begrenset omfang. De fleste kundene er i Oslo- og Drammens-området.

Ønsket oppstart er snarest, og ideelt i begynnelsen av oktober. Varighet er 8-12 uker, og med mulighet for forlengelse og/eller fast ansettelse på sikt.

Vi tror at du:

  • Jobber nøyaktig og strukturert i henhold til prosesser samtidig som frister og budsjett overholdes.
  • Er vant til å jobbe med produksjon av markedsmateriell og tilfredsstiller eller overgår kundekrav med hensyn til kvalitet, tid, pris og kommunikasjon.
  • Har evnen til å skape tett relasjon til kundene og setter deg godt inn i kundenes behov og mål.
  • Er vant til å håndtere flere oppdrag samtidig og jobbe på tvers av flere kontaktflater; kunder, byråer, leverandører, distribusjon/logistikk firmaer og internt.
  • Liker å tenke innovativt og hvordan du gjør retail marketing bedre for dine kunder, samt at du har en genuin interesse for markedsføring og produksjon av markedsmateriell.
  • Som person er du sosial og er god til å kommunisere på alle nivåer.

Behersker norsk muntlig og skriftlig godt, samt engelsk muntlig og skriftlig da vi er et internasjonalt selskap.
Indicia Konica Minolta har bedt Medievikar bistå i rekrutteringen av deres nye digitale designer, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, e-post: marianne@medievikar.no.

Slik søker du:
Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg i dag. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Stillingen er løst og besatt.

OPPDRAGSGIVER

Indicia Worldwide

ARBEIDSSTED

Hjemmekontor - fra hvor som helst i Norge

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement - 8-12 uker