Markedsspesialist

OPPDRAGSGIVER

First Camp

ARBEIDSSTED

Hjemmekontor - fra hvor som helst i Norge

OPPSTART

Stillingen er besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

First Camp er Skandinavias ledende campingkjede fordi våre gjester har valgt å tilbringe sin verdifulle tid hos oss. Også B2B-kundene er et voksende segment med gjester som setter pris på å bo i lengre perioder i hytter som et ‘hjem borte fra hjemmet’. Som den ledende campingkjeden i Skandinavia har vi både kunnskapen og de økonomiske ressursene som kreves for å utvikle og vedlikeholde de fineste fasilitetene på de vakreste stedene.

I dag er First Camp tilgjengelig på over 55 destinasjoner, fra danske Frigård i sør, til svenske Boden i nord. Vi tilbyr tusenvis av campingplasser, hytter og mye moro!

Om First Camp nå og i årene som kommer:
First Camp er et raskt voksende gjestfrihetsselskap som bygger den markedsledende campingkjeden over hele Norden. Vi brenner for å forbedre gjesteopplevelsen for de som velger å bo hos oss i hytte, campingvogn, bobil eller telt, og vi gjør det gjennom kontinuerlig innovasjon, digitalisering og bruk av datadrevet innsikt. Vi har en forkjærlighet for vår fantastiske nordiske natur og bærekraftige miljøvennlige reiser. Alt for å levere øyeblikk av lykke for mange mennesker, med ambisjonen om å bli verdens ledende campingkjede.

Vi har en veldig spennende ekspansjonsagenda for de kommende årene, og investerer kontinuerlig i nye muligheter. Både gjennom organisk optimalisering og M&A. I 2019 ble de to svenske markedslederne First Camp og Nordic Camping & Resorts slått sammen og fikk fellesnavnet First Camp. I 2020 gikk vi inn i Danmark, og i 2022 gikk vi inn på det norske markedet med oppkjøp av to nye destinasjoner. Vårt mål er å alene vokse 5-10 destinasjoner i løpet av de kommende 3-5 årene i Norge.

Om rollen som markedsspesialist:
Du vil bli en del av vårt flotte internasjonale markedsføringsteam på 14 dyktige markedsføringsspesialister.

Som vår markedsspesialist i Norge vil du spille en avgjørende rolle i å drive vekst, lønnsomhet og merkekjennskap for kjeden. De nåværende destinasjonene har sterk lokal markedstilstedeværelse, neste steg er å nå ut og bygge engasjement og kjærlighet til merkevaren First Camp. Du vil spille en viktig rolle i å etablere merkevaren i Norge.

Ditt hovedansvar inkluderer å drive salg til First Camp-destinasjonene via trafikk og bookinger både til selskapets hjemmeside www.firstcamp.no (som lanseres senere i 2022), og drop-in fritidsgjester. Samt nå B2B-kunder i vintersesongen. Du vil jobbe innenfor det kommersielle teamet i First Camp, hvor Group fungerer som Revenue Management, Brand development, vårt Contact Center og Website development sitter på supportkontoret i Sverige. Vi har også en markedsføringsspesialist for Danmark, som jobber hjemmefra i Danmark.

I teamet vil du også jobbe med kollegaer spesialisert innen SEO/SEM, Content og SoMe. Vi jobber sammen som et team som hjelper hverandre på de forskjellige områdene som trengs – på tvers av landegrensene.

Arbeidsoppgaver:
Du vil bidra til å utvikle en løpende plan for innholdet for alle plattformer i henhold til vår strategi, våre overordnede konsepter og merkevareretningslinjer, årshjul og kampanjer, samt styre og sikre planlagt utførelse. Inkludert hovedansvar for oppgaver som:

 • Mediekjøp og forhandlinger (trykte annonser og nettbannere)
 • SoMe, som Facebook-innlegg og kampanjer, Instagram, etc.
 • Den visuelle identiteten på tvers av alle plattformer, inkludert annonser, nettsider, skilting, brosjyrer, nyhetsbrev, bannerannonser med mer
 • Rapportering av sentrale markedsførings- og salgs-KPIer, og trekke innsikt og iverksette handlinger basert på disse
 • Kontinuerlig oppdatering av nettsiden med diverse informasjon, samt lage nytt og inspirerende innhold
 • Ulike ad hoc-oppgaver som å lage nyhetsbrev, planlegge fotoshoots og oppdatere infoskjermer i destinasjonene
 • Utvikle og vedlikeholde strategiske partnerskap for å øke merkekjennskap og salg

Hvem vi ser etter:
Vi tror den ideelle kandidaten er proaktiv, resultatdrevet og med en “kan-gjøre-det-attitude”. Du er en allround markedsfører og liker å være hands-on i driften. Du elsker å være involvert i alle de forskjellige aspektene ved markedsføring.

Du liker å lage kampanjer og innhold, du er en god skribent som elsker å inspirere og har noe erfaring med visuelt innhold. Du er også analytisk med prosjektledelsesevner, som følger KPIer og mål.

Du trives i en kjedebasert bedrift med høyt tempo, samt kan du jobbe selvstendig og strukturert med evne til å disponere tid og oppgaver. Du er svært proaktiv, selvstendig og motiveres av å levere resultater.

Kvalifikasjoner:

 • En allsidig forståelse av markedsføring
 • Erfaring med SoMe (primært Instagram, Facebook)
 • Jobbet med SEO og SEM har kunnskap om effekten av dette (vi har en spesialist i teamet)
 • Erfaring med innholdsproduksjon for innholdsmarkedsføring
 • Prosjektledelse og organisasjonsevner, med et godt øye for detaljer
 • Kommunisere godt skriftlig på norsk, også på engelsk
 • Vi er et skandinavisk selskap, så grunnleggende forståelse av svensk er en fordel, da mange møter finner sted på svensk / engelsk

First Camp har bedt Medievikar om å bistå i rekrutteringen av deres nye markedsspesialist, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Maren i Medievikar, på e-post: maren@medievikar.no

Slik søker du:
Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Er du allerede registrert, kan du bare vise interesse ved å trykke på «Søk her»- knappen i stillingsannonsen i vårt rekrutteringssystem.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

First Camp

ARBEIDSSTED

Hjemmekontor - fra hvor som helst i Norge

OPPSTART

Stillingen er besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast