Markedskoordinator – åpen søknad

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo og omegn

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast

Vi søker markedskoordinator – åpen søknad

Vi i Mediekollega er vi alltid på utkikk etter kandidater med erfaring som markedskoordinator for ulike oppdrag og faste stillinger hos våre kunder. Fortell oss hva du ønsker deg så kan vi hjelpe deg med å finne drømmejobben i anerkjente bedrifter i Oslo og omegn. Vet du hvordan man lager godt innhold eller design som engasjerer og tiltrekker seg de rette personene? Da oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad.

Vi tror at en dyktig markedskoordinator kan ha mange ulike kvalifikasjoner og egenskaper. Dersom du svarer på punktene under i en åpen søknad til oss, har vi et godt grunnlag for å vurdere kompetansen din opp mot våre kunders behov

Hvilken erfaring har du?

Vi ønsker å få best mulig oversikt over kompetansen din. Vi er spesielt interessert i hvilken praktisk erfaring du har hatt som markedskoordinator. Fortell litt om hvor du har jobbet, hvilke prosjekter du har jobbet med og hvilke oppgaver du har hatt i de ulike prosjektene. I tillegg er vi interessert i hvilken utdannelse du har. Relevant utdannelse er ønskelig, men erfaring kan kompensere for dette. Husk å legge ved CV til søknaden din. Legg også ved arbeidsprøver om du har det.

Hvilke systemer og programmer kan du?

Som markedskoordinator vil du antakelig jobbe med mange ulike avdelinger av en virksomhet. Du er kanskje god i MS Office, men sitter med fordel på litt erfaring i Adobe-pakken også. Fortell oss derfor hvilke systemer du behersker, og hvilket nivå du ligger på i de ulike systemene.

Eksempler på oppgaver man kan ha hos en kunde:

  • Utarbeidelse og arbeid med markedsstrategi, etablere og effektuere årshjul, aktivitetsplan, innhold etc.
  • Bidra med content til SoMe i form av innlegg på nettsider, annonsere nyheter, aktivitet på LinkedIn og Facebook.
  • Bidra med markedsanalyser.
  • Sikre kontinuering markeds- og kundeinnsikt gjennom undersøkelser og analysering av kundedata.
  • Bidra å fastsette prioriteringer i samarbeid med de forskjellige avdelingene for å sikre videreutvikling og konkurransedyktig produktmiks.
  • Sikre kommersiell avdelings tilgang på kampanjemateriell.
  • Prosjektlede og koordinere messer, kundearrangementer og webinarer
  • Enkel grafisk design av markedsmateriell

Hvilke personlige egenskaper har du?

I søknaden bør du skrive litt om hvilke personlige egenskaper du har som gjør deg til en god kollega og en dyktig markedskoordinator. Kom gjerne med konkrete eksempler som viser hvordan du omsetter disse egenskapene i praksis. Våre oppdragsgivere ser gjerne etter kandidater som er selvgående, kreative, initiativrike og som har god gjennomføringsevne.

Har du noen personlige interesser?

Det vil alltid være en fordel om du har kjennskap til eller interesse for det feltet du skal jobbe med. Så dersom du har noen sterke, personlige interesser er det fint å nevne dette i søknaden din. Enten det er teknologi, sport, helse, interiør, politikk, mat, mote eller gaming, ta det med! Kanskje en av våre kunder trenger en markedskoordinator med innsikt i akkurat ditt interesseområde!

Når kan du starte i ny jobb?

Vi trenger å vite hvor raskt du eventuelt kan tre inn i en ny jobb. Har du oppsigelsestid eller er du tilgjengelig for rask oppstart? Dersom du har oppsigelsestid vil vi gjerne vite lengden på denne og om du eventuelt kan gå tidligere dersom det skulle bli aktuelt.

Slik søker du:

Vi oppfordrer deg til å sende åpen søknad og CV via lenken i denne annonsen, gjerne med link til portfolio/nettside dersom dette er relevant. Dette er en åpen søknad til fremtidige stillinger. Mediekollega tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Åpen søknad + søknad på andre stillinger
I tillegg til å legge inn en åpen søknad anbefaler vi at du også søker på andre stillinger hos oss. På den måten gir du våre rekrutteringsrådgivere et signal om at stillingen er ekstra interessant for deg.
Se flere av våre ledige stillinger her.

Vi ser frem til å høre fra deg.

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo og omegn

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast