Markedskoordinator

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Drammen / Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Å Insite er et datterselskap av Å Energi. Å Insite er et teknologiselskap rettet mot energidata for eiendom. Vi leverer en helhetlig løsning for innsamling og strukturering av energidata fra industri og næringsbygg. Selskapet er i stor vekst i Norden og Europa.

Vår visjon er å bidra til at alle industri- og næringsbygg blir energieffektive. Vi håndterer alt knyttet til energidata, fra installasjon av målere til korrigering av dataene.

Å Energis 1500 ansatte bidrar hver dag til å utvikle konsernet. Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnett, og vi har et stort miljø som handler med, og forvalter, fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Å Energi videre.


Å Insite søker en uredd og engasjert markedskoordinator som kan hjelpe til med å posisjonere og synliggjøre selskapet på en god måte.

Som en del av et lite markedsteam i en scale up vil du kunne være med på å forme stillingen og aktivitetene i stor grad selv. Å Insite benytter byråer til deler av markedsføringen, og du vil jobbe tett med disse. Vi ser etter deg som kan bidra i praktisk gjennomføring og koordinering av våre markedsaktiviteter i våre digitale flater og i forbindelse med eventer. Vi ser for oss at du har gode kommunikasjonsevner og kommersiell teft, slik at du kan bidra med å produsere tekstinnhold i våre flater på en effektiv måte.

Arbeidsoppgavene vil være varierte, men inkluderer:

 • Forvalte selskapets nettside og sosiale medier
 • Produsere innhold til nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier
 • Deltakelse på og fasilitering av nettverksmøter og konferanser
 • Planlegging, koordinering av markedsaktiviteter
 • Støtte alle avdelinger med relevant innhold
 • Koordinere samarbeid med markedsføringsbyråer

Vi tror at rett kandidat:

 • Er en god relasjonsbygger
 • Er sosial, uredd og selvgående
 • Trives med en variert og til tider ustrukturert arbeidshverdag
 • Har sterke kommunikasjonsevner (både på norsk og engelsk)
 • Erfaring fra eiendoms- eller PropTech-bransjen er en stor fordel

Vi har hyggelige kontorlokaler i Drammen, og det er fleksibilitet med mulighet for både hjemmekontor og å benytte deg av plass på Mesh i Oslo sentrum. Hvis du har interesse for teknologi, eiendom og det grønne skiftet, tror vi du vil passe godt inn hos oss!

I Å Energi trenger vi et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere – uavhengig av hvilket personlig pronomen du bruker, hvor du kommer fra, hva du tror på eller hvem du elsker. Vi vet at mangfold utvikler oss. Les mer på åenergi.no
Slik søker du:

Å Insite har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye innholdsansvarlig, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi ber om at søknaden inneholder CV og søknad. Ved å søke via Mediekollega sitt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke eller vise din interesse snarest!

Kraftbransjen er underlagt eget regelverk om bakgrunnssjekk av alle ansatte, for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Det er derfor viktig at du legger inn vitnemål/fagbrev sammen med søknaden. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac, men gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. Personopplysninger behandles i henhold til lovverket.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Drammen / Oslo

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse