Markedskoordinator

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega på vegne av kunde

ARBEIDSSTED

Vestby, Akershus

OPPSTART

Umiddelbart

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat. 50%-stilling

Mediekollega er et rekrutterings- og bemanningsselskap som spesialiserer seg på faste og midlertidige stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design. Kundene våre består blant annet av store og små byråer, markedsavdelinger, mediehus, forbund og organisasjoner.Ledende aktør innen matvarehandel søker markedskoordinator – vikariat

Mediekollega ser etter en dyktig markedskoordinator. Du blir ansatt i Mediekollega og skal jobbe i markedsavdelingen på hovedkontoret til vår kunde i Vestby. Den vi ser etter vil jobbe med utarbeidelse av enkelt salgsmateriell, og koordinering og gjennomføring av markedstiltak. Her trenger vi en nøyaktig person som er sterk i norsk skriftspråk, og det handler i stor grad om å sikre at riktig materiell blir bestilt og produsert i samarbeid med kundens byrå. Du har en stor interesse for mat, og er opptatt av å levere kvalitet. Du er strukturert, og er god til å prioritere oppgaver slik at du kan legge inn innsats med rett tempo når det gjelder.

Det er ønskelig med umiddelbar oppstart, og vikariatet er en 50%-stilling med varighet ut august 2024, og med mulighet for forlengelse. Vår kunde er fleksibel og kan tilpasse arbeidstider etter ditt ønske. Kunden kan f.eks se for seg at det er hensiktsmessig at du veksler mellom å jobber 2 dager en uke, og 3 dager uken etter.

Arbeidsplass er Vestby i Akershus, og det er 5 minutters gange fra nærmeste busstopp. Det er gratis parkering rett utenfor.

Typiske arbeidsoppgaver

 • Utarbeide salgsmateriell som f.eks salgsark, hefter o.l.
 • Bidra med gjennomføring av markedstiltak, som f.eks booking og utarbeidelse av annonser i samarbeid med byrå
 • Oppdatering av innhold på web (system fra Gurusoft). Nødvendig opplæring vil bli gitt.
 • Bestille og følge opp salgsmateriell som f.eks rollups, plakater ol.
 • Bistå med diverse forefallende oppgaver knyttet til markedsarbeid og salgsstøtte
 • Har du grunnleggende kunnskaper i Photoshop og erfaring med posting på Instagram og Facebook dette kunne inngå som en del av arbeidsoppgavene, men dette er ikke et krav.

Vi søker deg som

 • Har utdanning innenfor relevant fagfelt, for eksempel markedsføring eller administrasjon
 • Har arbeidserfaring innen datahåndtering, planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter og/eller administrasjon
 • Er interessert i å jobbe med data og systemer
 • Gjerne har bakgrunn fra matbransjen, detalj- eller varehandel
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Slik søker du:

​​​​​​Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi kaller inn til intervju fortløpende. Vi ber om at kort søknad og CV sendes til rekrutteringsbyrået Mediekollega via linken i denne annonsen. Oppgi når du kan starte i stillingen. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega på vegne av kunde

ARBEIDSSTED

Vestby, Akershus

OPPSTART

Umiddelbart

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat. 50%-stilling