Markedskoordinator

OPPDRAGSGIVER

Servicegrossistene

ARBEIDSSTED

Lilleaker, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Markedskoordinator

Servicegrossistene er en lokalt forankret, profesjonell og kunde-nær fullsortimentsleverandør til det norske storhusholdningsmarkedet. Servicegrossistene består av 14 lokale grossister over hele landet med dyp forankring i sitt lokalmiljø. Servicegrossistene leverer til alle typer kunder i hele Norge, både til lands og vanns. Våre kunder innen privat, offentlig og offshore-sektoren, ser verdien av Servicegrossistenes brede sortiment og evne til å tilpasse oss den enkelte kundens behov. Vi er en nasjonal fleksibel og kundeorientert fullsortimentsspesialist som kun konsentrerer oss om storhusholdningsmarkedet.

Servicegrossistene vokser kraftig og forventer å passere 4,7 milliarder i omsetning i 2024. Vi er førstevalg for privateide kunder, og arbeider for å befeste vår nr. 2 posisjon i det nasjonale storkjøkkenmarkedet for fullsortimentsgrossister og nr.1 på offshore for skipshandlere. Kjedekontoret har nye og moderne lokaler, sentralt lokalisert på Lilleaker, og består av ca. 30 engasjerte medarbeidere. Sammen sprer vi matglede!


Vær med på å videreutvikle markedsaktivitetene til Servicegrossistene

Servicegrossistene søker en entusiastisk og dedikert markedskoordinator til å styrke vårt markedsteam. Dette er en bred rolle med fokus på praktisk gjennomføring av markedsføringsaktiviteter, for deg som brenner for markedsføring og gode kundeopplevelser!

Ansvarsområder inkluderer:

 • Bidra til utvikling av markeds- og aktivitetsplaner
 • Koordinere og gjennomføre både sentrale og lokale markedsaktiviteter – i samarbeid med våre grossisthus
 • Koordinere kjedeprofilering (bygg, biler, giveaways etc.)
 • Samarbeide med innholdsprodusent for å skape engasjerende innhold
 • Delta i og koordinere leverandørforhandlinger og -aktiviteter
 • Koordinering og supportering ved messer og arrangementer
 • Ansvar for markedsaktiviteter som nyhetsbrev og invitasjoner
 • Ansvar for sosiale media og enkel innholdsproduksjon på tvers av alle flater
 • Hos Servicegrossistene hjelper vi hverandre når det trengs, og forefallende oppgaver må påregnes

Om deg og din bakgrunn:
Vi søker deg som har en relevant utdanningsbakgrunn innen markedsføring eller relaterte områder. Det er ønskelig med minst ett års erfaring fra operativt markedsarbeid. Du bør være proaktiv, ha god arbeidskapasitet og trives med en svært variert arbeidshverdag. Gode kommunikasjonsferdigheter og evnen til å samarbeide er viktige egenskaper. Hos oss kommer du til et arbeidsmiljø med god struktur, og hvor det er store muligheter for den rette til å videreutvikle markedsaktivitetene.

I Servicegrossistene har vi en liten og super markedsavdeling, som betyr at du som er interessert i denne jobben også må ønske å arbeide med et vidt spenn av markedsoppgaver, og evne å ta initiativ til nye oppgaver. Vi tror at vår nye markedskoordinator er glad i samarbeide, er fleksibel og serviceinnstilt. Du vil få et stort kontaktnettverk både internt og ut mot grossistene i kjeden. I markedsteamet vil du jobbe tett sammen med vår markedssjef og innholdsprodusent, og du vil også samarbeide med øvrige avdelinger som innkjøp, salg og IT.

Det er også en fordel om du liker å reise, fordi Servicegrossistene deltar på mange messer og arrangementer rundt omkring i hele landet, og rollen forventes å delta på minst fem av dem.

Andre ønskede kvalifikasjoner:

 • Meget god kjennskap til digital markedsføring, spesielt Meta-universet
 • Særdeles gode norskkunnskaper, gjerne med erfaring fra å skrive selgende tekster
 • Fortrolig med Canva eller andre tilsvarende verktøy

Vi tilbyr:

 • Et skikkelig trivelig arbeidsmiljø i freshe lokaler på Lilleaker, med gode buss- og togforbindelser, ca 5 minutters gange fra Lysaker stasjon.
 • Mulighet for hjemmekontor to dager i uken
 • Mulighet for personlig og faglig utvikling
 • Gode lønns- og pensjonsordninger
 • Bra kantine, og fri tilgang på iskrem og mineralvann
 • Jevnlige afterworks, som ofte tilbringes på takterrassen vår
 • Treningsmuligheter

I Servicegrossistene ønsker vi å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, og ønsker alle kompetente søkere velkommen, uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønnsidentitet, legning, funksjonsevne og alder.

Slik søker du:

Servicegrossistene har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye markedskoordinator, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi ber om at søknaden inneholder CV og søknad. Ved å søke via Mediekollega sitt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Servicegrossistene

ARBEIDSSTED

Lilleaker, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Markedskoordinator