Markedsfører – Deltid

OPPDRAGSGIVER

Glow Technology

ARBEIDSSTED

Youngstorget, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Prosjektstilling

Vi søker etter en erfaren markedsfører med en god penn – deltidsstilling

Glow er en digital leveringsplattform som brukes av forskjellige deler av Posten Norge og Bring for blant annet hjemlevering og levering samme dag. Vi har som mål at vårt verktøy skal være logistikkmarkedets beste digitale mottakeropplevelse. Siden 2021 har vi hatt en satsing på å selge tjenesten til andre logistikkselskaper i Europa som en SaaS (Software-as-a-Service) løsning, og i den forbindelse ser vi etter en dyktig markedsfører som kan hjelpe oss å styrke merkevaren vår på nettside og digitale flater. Designretningslinjer er på plass. Nå trenger vi din hjelp med å produsere godt tekstinnhold og lage en god struktur. Ditt bidrag som markedsfører vil bli verdsatt!

Glow er et av konsernets store satsningsområder, med en plattform som er i vekst og rask utvikling. Om du ønsker å jobbe i et større, solid selskap med lange tradisjoner og tjenester som alle har et forhold til, men som del av et lite, kompetent, smidig og uformelt miljø, så tror vi du vil trives hos oss i Glow. Du vil jobbe tett sammen med salgsleder og ansvarlig for den Europeiske satsingen, og du vil kunne trekke på våre interne designere og vårt eksterne digitalbyrå når du trenger det i markedsføringsarbeidet.

Dette er en prosjektstilling med varighet på innledningsvis 6 mnd. Vi ser for oss at det vil være behov for deg ca 1 dag i uken i oppstarten, men med mulighet for utvidelse av stillingsprosent og varighet.

Arbeidsoppgaver:

Vi er et team med mye kunnskap, som du kan sparre med. Markedsføring er ditt spesialfagfelt, men vi ser for oss at du skal jobbe med disse oppgavene:

 • Lage markedsføringsplan for 2023 med fokus på nettsider, LinkedIn og messer
 • Produsere tekstinnhold
 • Du må kunne skrive engelsk på perfekt/profesjonelt nivå
 • Bidra med nye ideer til organiske poster og annonser på LinkedIn
 • Det er et pluss hvis du kan sette opp og kjøre kampanjene selv, men ikke et krav
 • Publisering i WordPress er et pluss, men ikke et krav
 • Norsk, svensk, fransk eller tysk språkkunnskap er en fordel, men ikke et krav

Vi kan tilby:

 • Kontorplass i flotte lokaler ved Youngstorget når du ønsker det
 • Jobb i et innovativt miljø hvor det er kort vei fra idé til løsning
 • Jobb i et selskap i vekst med god mulighet for faglig og personlig utvikling
 • Fleksibilitet! Du kan jobbe fra hjemmekontor dersom du ønsker det

Om Glow:

Glow er et selskap eid av Posten Norge-konsernet som har utviklet en digital plattform for booking og håndtering av leveranser. Vi er en del av Posten og Bring, et konsern som utvikler og leverer løsninger innen post, kommunikasjon og logistikk med hele Norden som vårt hjemmemarked. Vår visjon er “Vi gjør hverdagen enklere og verden mindre”.

Slik søker du:

Glow Technology har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye markedsfører, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved CV og en kortfattet søknad.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Glow Technology

ARBEIDSSTED

Youngstorget, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Prosjektstilling