Markedsassistent

OPPDRAGSGIVER

Nordic Semiconductor ASA

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

Nordic Semiconductor er en norsk produsent av integrerte kretser til bruk i trådløs teknologi. Komponenter fra Nordic Semiconductor er implementert av flere ledende merkevarer i applikasjoner innenfor IoT (Internet of Things), som beacons, smart home-produkter, wearables, samt i produkter som tastaturer, mus, spillkonsoller og sportsutstyr (som sportsklokker)

Nordic Semiconductor søker markedsassistent til sitt Marcom-team!

Har du sterk interesse for markedsføring og kommunikasjon og drømmer om en karriere innenfor bransjen? Her er jobben for deg! Som markedsassistent i Nordic Semiconductor vil du få jobbe med varierte, spennende og utfordrende oppgaver som en del av deres team på markedsføring og kommunikasjon (Marcom). Teamet ønsker seg en engasjert og serviceinnstilt støttespiller til hjelp med små og store oppgaver i forbindelse med de ulike prosjektene de til enhver tid jobber med.

Litt om rollen og dine arbeidsoppgaver

Dette er en rolle der du virkelig får muligheten til å bygge praktisk og relevant erfaring innenfor markedsføring og kommunikasjon, i en høyteknologisk bransje med veldig spennende produkter! I rollen som markedsassistent vil du fungere som en støttespiller for product marketing, salgsteamet og salg- og markedsdirektør. Du vil ta del i selskapets markedsaktiviteter og få jobbe med mange varierte oppgaver i forbindelse med dette.

Marcom-teamet i Nordic er fordelt i Oslo og Trondheim. Oppgaver fordeles av markedskommunikasjonssjefen i Oslo, med utgangspunkt i produktlanserings- og eventplan. Teamet bruker prosjektstyringssystemer som Trello, Jira og Microsoft Teams.

Hverdagen vil være preget av pågående prosjekter der det løpende vil dukke opp behov for dine bidrag, men det vil også være mulig å få jobbe med større prosjekter innimellom.  Du vil særlig avlaste markedskoordinatorene med koordinering og administrative oppgaver i forbindelse med events.

Du vil for eksempel jobbe med:

 • Booking og koordinering av messer og konferanser globalt, hovedsakelig i Europa og USA
 • Klargjøring av registreringssystemer i forkant eventer, som for eksempel å opprette en registreringsside.
 • Publisering av innhold på nettsiden. Innholdet er produsert av andre, men på sikt vil det være positivt dersom du kan bidra til å utarbeide noe enkelt innhold.
 • Posting i sosiale medier ved behov.
 • Pakking og forsendelse av materiell og utstyr, til konferanser og messer, samt  premier til vinnere av konkurranser avholdt i sosiale medier
 • Mulighet for reising på messer og eventer i utlandet. Kontroll på stand, samt fotografering/filming/posting for sosiale medier underveis.

Ønsket erfaring og kompetanse

 • Du har sterk interesse for markedsføring og ønsker å få mer praktisk erfaring og lære mer innenfor området
 • Vi ser for oss at du har en relevant studiebakgrunn og helst (men ikke et krav) noe praktisk erfaring med lignende oppgaver fra tidligere. Kanskje har du administrert bedriftsprofiler i sosiale medier, publisert innhold i et CMS (som f.eks WordPress, SiteCore, Squarespace), sendt ut nyhetsbrev eller lignende? Fortell oss om dette i søknaden din og legg gjerne ved en henvisning til noe av arbeidet du har gjort!
 • Det vil være en stor fordel om du har noe erfaring og interesse for fotografering, men dette er ikke et krav.
 • Om du har interesse for teknologi og synes det er spennende med ting som wearables, smart home og lignende, vil det naturligvis også være et pluss.
 • Du må være komfortabel med å snakke og skrive på engelsk

Personlige egenskaper

 • Du har sterk serviceinnstilling og gjerne erfaring fra et serviceyrke. For deg er ingen oppgave for liten eller for stor!
 • Du har gode sosiale ferdigheter, er positiv, omgjengelig og ønsker å bidra til samhold og lagånd på arbeidsplassen.
 • Du bør ha evnen til å jobbe målrettet og strukturert, samt trives med høy arbeidsbelastning i perioder.

Varighet / Omfang / Arbeidssted

Stillingen er et vikariat i 100%, med varighet på 1 år. For den rette vil det være muligheter for fast ansettelse på sikt. Arbeidssted vil være på Skøyen i Oslo, der du vil få gleden av å benytte deg av veldig fine lokaler og en usedvanlig god kantine.
Oppdragsgiver tilbyr

 • Store utviklingsmuligheter i en spennende og nytenkende bedrift
 • Et godt arbeidsmiljø, med herlige kollegaer!
 • Flat struktur og stor mulighet for innflytelse
 • Du vil ha mulighet til å delta på spennende messer i utlandet – evt et par ganger i året, der man er borte i omtrent 1 uke av gangen.

Slik søker du

***Obs! Vi har nylig gått over til et nytt system for kandidathåndtering. Dersom du tidligere har vært registrert hos oss, vil du ikke lenger kunne bruke ditt gamle brukernavn/passord for å logge inn. Du må derfor registrere en ny profil på disse sidene for å søke på stillingen.***

Vi oppfordrer deg til å sende søknad, CV og eventuelle arbeidsprøver via lenken i denne annonsen (øverst på siden).

Medievikar står som ansvarlig for denne rekrutteringen. Både Medievikar og Nordic Semiconductor ønsker en ryddig og oversiktlig prosess, og alle søkere oppfordres derfor til å søke via Medievikar sitt søknadssystem. Da er du sikret best mulig oppfølging underveis i prosessen og du er sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, er det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere, dersom du skulle ønske det. Spørsmål om stillingen kan rettes til Marianne Thorvik i Medievikar.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Nordic Semiconductor ASA

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat