Markedsansvarlig

OPPDRAGSGIVER

Triple-s AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling

Med unik kompetanse og teknologi leverer Triple-S AS lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. Triple-S representerer verdensledende produsenter innenfor fagområdene automatisering, digitalisering og nettverk og cyber security.

Er du Triple-S sin nye markedsstjerne?

Med unik kompetanse og teknologi leverer Triple-S AS lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet. Selskapet fokuserer sin virksomhet rundt forretningsområdene automatisering, digitalisering og nettverk/cyber security. Deres nåværende markedsansvarlig har nylig takket ja til nye utfordringer, og derfor er de nå på jakt etter en ny person til å overta denne rollen, som vil få totalansvaret for selskapets markedsaktiviteter.

Få ansvaret for strategisk og effektiv markedsføring med inbound-metodikken

Triple-S har de siste årene vært gjennom en stor endringsprosess innen markedsføring, der en strategisk inbound-satsing har vært sentral. Deres målsetting er å lage innhold som skaper verdi for kundene og dermed kan generere leads og konverteringer for selskapet. Hjemmesiden, blogg og webinarer er bare noe av innholdet som i dag inngår i selskapets inbound-strategi og som er optimalisert for dette. Alle aktivitetene styres fra inbound-plattformen HubSpot. I tillegg jobber de i dag målrettet og analytisk med annonsering i Google, på LinkedIn og på Facebook. Triple-S samarbeider også med eksterne partnere på blant annet innholdsproduksjon, referansearbeider og annet skrivearbeid.

Litt om innholdet i rollen

Som markedsansvarlig vil din viktigste oppgave være å dra denne satsingen videre, og kontinuerlig jobbe med å forbedre og utvikle selskapets markedsaktiviteter. Du vil jobbe strategisk med langsiktige mål for selskapets markedsføring, som blant annet deres planer om å etablere et eget filmstudio. Samtidig er rollen veldig operativ og du vil alene ha ansvaret for den daglige driften av alle selskapets digitale markedsaktiviteter. Dette kan for eksempel være å jobbe med webinarer, annonser, video, landingssider eller å skrive referanseintervjuer. Det er også ønskelig at du kan ta initiativ til og utarbeide et mer automatisert løp i HubSpot. Du vil også delta i kommunikasjonen mot leverandører og andre samarbeidspartnere.

Nyttige kvalifikasjoner og egenskaper

Vi tror at digital markedsføring i en eller annen form er en stor del av jobben din i dag. Det er ønskelig at du har god kjennskap til Inbound-metodikken og at du har jobbet en stund med Hubspot. Du kjenner godt til hvilke muligheter som ligger i dette verktøyet – og i inboundmetodikken forøvrig. Du har kjennskap til annonsering på Google, LinkedIn og Facebook. Det vil være en fordel om du liker å skrive og at du ønsker å bidra med produksjon av innhold. I denne rollen vil du være alene om ditt fagområde, så det er viktig at du som person er åpen, selvstendig og god på å kommunisere. Du må kunne utfordre og motivere kollegaer på tvers av teamene og få de med deg ved å skape entusiasme rundt det du jobber med internt.

Som ansatt i Triple-S kan du se frem til

  • Stor grad av frihet og mulighet til å forme din egen arbeidshverdag.
  • Et trivelig, åpent og uformelt miljø, der alle snakker med alle. Her er det felles lunsj hver dag!
  • En trygg arbeidsplass i et solid og veldrevent selskap
  • En sentral rolle der du vil være med å utvikle selskapet videre
  • Eget kontor
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode parkeringsmuligheter

Slik søker du

***Obs! Vi har nylig gått over til et nytt system for kandidathåndtering. Dersom du tidligere har vært registrert hos oss, vil du ikke lenger kunne bruke ditt gamle brukernavn/passord for å logge inn. Du må derfor registrere en ny profil på disse sidene for å søke på stillingen.***

Vi oppfordrer deg til å sende din søknad via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Husk å legge ved CV-en din (dersom du ikke allerede har lastet den opp tidligere) eller oppdater feltene under utdanning og arbeidserfaring på din profil,

Medievikar står som ansvarlig for denne rekrutteringen. Vi ønsker en så ryddig og oversiktlig prosess som mulig, og alle søkere oppfordres derfor til å søke via Medievikar sitt søknadssystem. Da er du sikret best mulig oppfølging underveis i prosessen og du er sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, er det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere, dersom du skulle ønske det. Spørsmål om stillingen kan rettes til Renathe Lund i Medievikar.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Triple-s AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling