Koordinator/Prosjektleder

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Obs! Enkel søknad – vi trenger kun CV i første omgang! 

Elkjøp Nordic søker nå en ny kollega til sin Marketing & Content avdeling. I denne rollen vil man fungere som et bindeledd mellom Elkjøp Nordic sitt produksjonsteam og reklamebyrå. På vegne av Elkjøp Nordic ser vi etter kandidater med erfaring fra produksjon og/eller kvalitetssikring av annonsemateriell – på enten byrå eller annonsørsiden. Har du erfaring innen disse eller lignende områder, og har interesse for prosjektledelse eller koordinering, vil vi gjerne høre fra deg!

Om stillingen
Du vil bli en del av Elkjøp Nordics Marketing Production team, og samarbeide tett med kollegaer fra andre avdelinger i Elkjøp-konsernet. Dette er en gylden mulighet til å få erfaring fra et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk. Her vil du få jobbe med alt fra «melk og brød» kampanjer, til store kampanjer med større budsjetter. Din rolle vil være å koordinere mellom alle involverte – både internt og eksternt, og kvalitetssikre leveransene (av forskjellig markedsmateriell og annonser).

Dette er et engasjement med foretrukket oppstart i april, det er derfor viktig at du har mulighet til å starte innen kort tid. Prosjektet er i utgangspunktet planlagt å vare i 5 måneder, men kan bli forlenget og på sikt kan det være mulighet for fast ansettelse.

Dette vil du jobbe med

 • Være et bindeledd og koordinere mellom Elkjøp Nordics produksjonsteam, og eksterne leverandører/reklamebyrå som står for produksjon av forskjellig markedsmateriell og annonser.
 • Korrektur, godkjenning og kvalitetssikring av markedsmateriell.
 • Være kontaktperson mot leverandører/byråer.
 • Ha rollen som prosjektleder for å sikre fremdrift i leveransene og sørge for at tidsfrister blir holdt.


Ønsket erfaring og kompetanse:

 • Erfaring fra medie/reklamebransjen.
 • Komfortabel i rollen som prosjektleder.
 • Et visuelt øye for detaljer, og gjerne erfaring med copy.
 • Du har erfaring med å produsere/kvalitetssikre markedsmateriell (bannerannonser, SoMe, online video med mer).
 • Er en stødig lagkamerat som utviser kontroll og ro.
 • Har erfaring fra en koordinering/prosjektleder-rolle, gjerne fra reklamebyrå, markedsavdeling eller lignende.
 • Gode engelske kunnskaper – skriftlig og muntlig.

Elkjøp Nordic tilbyr deg

 • En unik mulighet for personlig og faglig utvikling hos et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk.
 • En dynamisk rolle som gir stor kontaktflate både internt og hos leverandører/samarbeidspartnere.
 • Å bli en del av et svært kompetent fagmiljø innen marketing og content.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Du oppfordres derfor til å søke snarest! Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, i første omgang holder det med kun CV. Trykk “Søk på stillingen” og last opp CV i neste steg. I tekstfeltet trenger du ikke skrive noe.

Spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Maren Kjølberg Aamot i Medievikar.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat