Kampanjekoordinator

OPPDRAGSGIVER

REMA 1000 Norge

ARBEIDSSTED

Ensjø, Oslo

OPPSTART

2. januar 2024

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat, 6 mnd

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 i Norge består av et hovedkontor i Oslo, samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hovedkontorets oppgaver omfatter felles markedsføring og innkjøp, økonomi og IT, samt drift, etablering og sentrale støttefunksjoner. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye butikker i sitt område.

I REMA 1000 får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen de går i. Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens de holder på, har de lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for deres kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.


REMA 1000 søker kampanjekoordinator

REMA 1000 sin avdeling Kampanjesalg ser etter en ny kollega. Den vi ser etter vil jobbe med koordinering, gjennomføring, informasjon og kampanjer i alt av det som går inn under taktisk markedsføring. Her trenger vi en nøyaktig person som er sterk i norsk skriftspråk! I taktisk markedsføring inngår et stort utvalg markedsmateriell og produkter som når ut til våre kunder i hele Norge. Det handler i stor grad om å hente inn og sikre nødvendig informasjon før en kampanje går live, med fokus på å sikre riktige priskutt, som feks å sjekke budskap, pris og strekkode på alt fra handlenett til frukt og grønt. Du vil få en viktig rolle med å koordinere og sørge for god informasjonsflyt på kampanjer på tvers av flere avdelinger i salg og marked.

Du er som oss, opptatt av å levere kvalitet, og du er god til å prioritere oppgaver slik at du kan legge inn innsats med rett tempo når det gjelder. Teamet du blir en del av jobber også med administrasjon og analyse av digitale kampanjer som stort sett hele Norge ser. Avdelingen jobber tett med markedsavdelingen og mediebyrået for å effektivt innhente nødvendig informasjon før en kampanje går live. Det er en fordel om du har erfaring med å bruke it-systemer innen brand og marketing som Papirfly eller lignende, men ikke en forutsetning – opplæring vil bli gitt.

Stillingen har ønsket oppstart 2. januar 2024, og er et vikariat med 6 mnd varighet med mulighet for forlengelse. 100%-stilling.
Arbeidsplass er på Ensjø i Oslo.

Arbeidsoppgaver

 • Sikre registrering, koordinering og gjennomføring og oppsett av regionale kampanjer
 • Sørge for oppfølging, koordinering, og effektuering av kampanjer
 • Ansvarlig for innmelding av priskutt og oppfølging av interne innmeldinger av priskutt
 • Validere vareoppdatering og endringer i priskutt
 • Korrekturlesing/kvalitetssikring av taktisk markedsføring for å sikre riktig informasjon
 • Koordinering på tvers av flere avdelinger i Salg og Marked for å støtte interne prosjekter i å drive smidig utvikling

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innenfor relevant fagfelt, for eksempel økonomi business administration eller digital markedsføring
 • Har arbeidserfaring innen datahåndtering, kampanjeplanlegging, markedsaktiviteter og/eller administrasjon
 • Er interessert i å jobbe med data og systemer
 • Gjerne har bakgrunn fra detalj- eller varehandel
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Vi kan tilby

 • Flotte, moderne lokaler i eget bygg for Reitangruppen
 • Treningsrom og kantine
 • Mange sosiale eventer og møteplasser for de ansatte

Slik søker du:

​​​​​​Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi kaller inn til intervju fortløpende. Vi ber om at søknad og CV sendes til rekrutteringsbyrået Mediekollega via linken i denne annonsen. Oppgi når du kan starte i stillingen. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

 

OPPDRAGSGIVER

REMA 1000 Norge

ARBEIDSSTED

Ensjø, Oslo

OPPSTART

2. januar 2024

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat, 6 mnd