Innholdsansvarlig

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Oslo/Drammen

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Å Insite er et datterselskap av Å Energi. Å Insite er et teknologiselskap rettet mot energidata for eiendom. Vi leverer en helhetlig løsning for innsamling og strukturering av energidata fra industri og næringsbygg. Selskapet er i stor vekst i Norden og Europa.

Vår visjon er å bidra til at alle industri- og næringsbygg blir energieffektive. Vi håndterer alt knyttet til energidata, fra installasjon av målere til korrigering av dataene.

Å Energis 1500 ansatte bidrar hver dag til å utvikle konsernet. Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnett, og vi har et stort miljø som handler med, og forvalter, fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Å Energi videre.


 

Som innholdsansvarlig inngår du som en del av markedsavdelingen i Å Insite og rapporterer til Leder marked. Jobben din blir å sørge for at selskapet har et høyt trykk av relevant og godt innhold, på tvers av ulike fysiske og digitale kanaler.

Å Insite skal være markedsledende i Norden, og etter hvert Europa. Dette forplikter til en høy grad av kvalitet og mengde i innhold. Innholdsansvarlig skal sikre at vi dekker relevante tematikker, er synlige i relevante kanaler og deler ny informasjon og innsikt.
 
Ansvarsområder

 • Forvalte og vedlikeholde selskapets nettside og sosiale medie-kontoer, inkludert SEO
 • Sikre at innholds- og kommunikasjonsplanen til selskapet følges og vedlikeholdes med relevante fagartikler, nyhetssaker, kundecaser og nyhetsbrev
 • Produsere støttende innhold til hele kundereisen
 • Koordinere samarbeid med selskapets byråer
 • Sørge for at Å Insite effektivt benytter KI i innholdsproduksjon

 
Kvaliteter:

 • Et godt kommersielt hode som ser potensial og mulige tematikker
 • God formidlingsevne, både på norsk og engelsk
 • Evne til å forenkle og menneskeliggjøre komplekse tematikker
 • Selvgående og produktiv fra idé til ferdigstillelse av innhold
 • Erfaring med HubSpot er en fordel
 • Erfaring fra eiendoms- eller PropTech-bransjen er en stor fordel

Vi tilbyr

 • Kolleger som er opptatt av å bruke energi smartere
 • Et arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo, tillit og fleksibilitet
 • Store muligheter for personlig og faglig utvikling for den rette
 • Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Vi tilbyr fleksibelt arbeidssted
 • Store muligheter for kursing og faglig påfyll

Vi har hyggelige kontorlokaler i Oslo sentrum, hvor markedsteamet sitter, og i Drammen. Det er viktig at du har mulighet til å jobbe fra begge steder ved behov.

Å Energi trenger vi et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere – uavhengig av hvilket personlig pronomen du bruker, hvor du kommer fra, hva du tror på eller hvem du elsker. Vi vet at mangfold utvikler oss. Les mer på åenergi.no

 

Slik søker du:

Å Insite har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye innholdsansvarlig, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi ber om at søknaden inneholder CV og søknad. Ved å søke via Mediekollega sitt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Kraftbransjen er underlagt eget regelverk om bakgrunnssjekk av alle ansatte, for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Det er derfor viktig at du legger inn vitnemål/fagbrev sammen med søknaden. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac, men gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. Personopplysninger behandles i henhold til lovverket.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Oslo/Drammen

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse