Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Suburbia

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

I Suburbia har vi lenge omtalt oss selv som Norges beste retailbyrå. Samtidig har vi alltid hatt store B2B kunder. Dette er ikke tilfeldig. Et godt retailbyrå forstår, og evner å utnytte, at handelen i butikk er avhengig av god kommunikasjon mellom produsenter, distributører, kjedeledelse og medarbeiderne ute i butikk. I praksis betyr dette at vi bruker mye tid på å skaffe oss innsikt. Ikke bare om sluttkunden, men også om psykologien, inntektsstrømmene og incentivene og motivasjonen internt i bedriften.

I Suburbia er vi ikke bare opptatt av hva det er smart å si, vi er også opptatt av hva det er smart å gjøre. Det handler, selvfølgelig, fortsatt om å skape god, kreativ kommunikasjon, men like ofte handler det om å bruke innsikt og kreativitet til å skape gode aktiviteter.

Vi er faglig sterke og har dyktige folk på alle poster. Dessuten er vi både engasjerte og hyggelige.

Grafisk designer til Suburbia – fast stilling

På vegne av Suburbia er vi nå på jakt etter en dyktig grafisk designer. Vi ser etter deg som er visuelt sterk som grafisk designer, og som sammen med dine kolleger, AD, tekstforfattere og andre kreatører, finner gode løsninger til digitale og analoge flater for mange spennende kunder fra forskjellige bransjer.

Som person er du positiv, utadvendt og omgjengelig. Du ønsker å være med å bidra til et godt fellesskap og miljø på arbeidsplassen. Hos Suburbia vil du få jobbe med en stor variasjon av designoppgaver, hvor du store deler av tiden sitter konsentrert og produserer, mens du andre ganger bidrar som en formsterk grafisk designer med å løfte designet til et høyere nivå. Du er vant til å jobbe etter briefer, du jobber smidig og har høy gjennomføringsevne.

Stillingen er en fast ansettelse i 100%-stilling. Det er ønskelig med snarlig oppstart.

Vi tror du har:

 • Erfaring med produksjon av grafisk materiell til trykk, digitale flater og sosiale medier. Gjerne erfaring fra liknende type rolle i et designmiljø.
 • Høy kompetanse på digitale designverktøy, som Indesign, Illustrator, Photoshop. Det er et pluss hvis du kan After Effects eller andre graphic motion-verktøy.
 • Hvis du liker å holde i et mobilkamera og ta små filmer er det et stort pluss, men ikke et must.
 • Relevant utdannelse innen grafisk design og +2 års relevant jobberfaring
 • Er nøyaktig og har et øye for detaljer
 • Trives med mange oppgaver samtidig og leverer innen tidsfrist
 • Tar ansvar og har stor gjennomføringsevne
 • God kommersiell forståelse og interesse for trender

Suburbia tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger som brenner for faget sitt
 • Vi tilbyr en spennende arbeidsmulighet med rom for å vokse
 • Du får jobbe med kjente merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø
 • Varierte og utfordrende oppgaver

Slik søker du: 
Søk ved å sende oss en kort søknad og din CV og portfolio. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke eller vise din interesse snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

OPPDRAGSGIVER

Suburbia

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast