Grafisk/digital designer

OPPDRAGSGIVER

VITA

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

Vi søker grafisk/digital designer til inhouse-avdeling i VITA. Som vår nye digitale designer vil du jobbe i et team på 3 designressurser og være en del av markedsavdelingen i VITA. Arbeidsmiljøet kjennetegnes av en utpreget god lagånd, flat struktur  og «dette fikser vi»-mentalitet. Det er like viktig for oss at du som vår nye kollega er faglig dyktig som at du er opptatt av god kultur og smidig samarbeid. Vi tror at du har erfaring som effektiv grafisk designer i reklamebyrå eller i en inhouse-avdeling.

Du vil hovedsakelig jobbe med design av bannere til vår nettbutikk vita.no, produksjon av bannere og annonser til ulike flater, animasjon til digitale skjermer i butikk, boards og SoMe. Du er en do-er, med et visuelt godt blikk, og er god til å lage design basert på designmanualen. Din rolle er å formgi vår AD sine ideer og skisser, og du er den som med din kompetanse på digitale designverktøy finner og lager effektive og gjennomførbare løsninger. Vi ser først og fremst etter en digital grafisk designer, men det er et stort pluss om du i travle tider kan hjelpe til med å produsere til trykk, som for eksempel layout til VITA-magasinet eller plakater og annet grafisk materiell i butikk.
 
Oppstart er snarest mulig, og varighet er ut 2022. Det er gode muligheter for forlengelse og/eller fast ansettelse for den rette. Vita har bedt Medievikar om å bistå i rekrutteringen, derfor ber vi om at du sender din søknad direkte til Medievikar og vi anbefaler at du søker snarest da intervjuer blir holdt fortløpende. Eventuelle spørsmål tilknyttet stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Medievikar, telefonnummer: 952 59 377. 
 
Vi tror du har:

 • Erfaring med produksjon av grafisk materiell for digitale flater og sosiale medier. Gjerne erfaring fra liknende type rolle.
 • Høy kompetanse på digitale designverktøy, spesielt innen animasjon. (Illustrator, Photoshop, After Effects og InDesign)
 • Relevant utdannelse, bachelor innen design
 • Er nøyaktig og har et øye for detaljer
 • Trives med mange oppgaver samtidig og leverer innen tidsfrist
 • Tar ansvar og har stor gjennomføringsevne
 • God markedsforståelse og interesse for skjønnhet og velværeprodukter

VITA tilbyr:

 • Godt arbeidsmiljø i en sprudlende og engasjert markedsavdeling
 • En jobb i Norges største kjede innen skjønnhet og velvære
 • Vi tilbyr en spennende arbeidsmulighet innen en bransje hvor det er høyt tempo
 • Du får jobbe med kjente merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø
 • Varierte og utfordrende oppgaver

Slik søker du: 
Søk ved å sende oss en kort søknad og din CV. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

OPPDRAGSGIVER

VITA

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat