Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Norsk Medisinaldepot AS (NMD)

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

På vegne av Norsk Medisinaldepot er vi i Medievikar nå på jakt etter en grafisk designer. Sammen med to engasjerte og dyktige designere vil du i inhouseavdelingen få jobbe med løpende profil- og markedsmateriell for Vitusapotek og Ditt Apotek. Hovedverktøyet ditt vil være InDesign hvor du vil formgi alt fra dm-er, til annonser til trykte og digitale flater, samt butikkmateriell til begge apotekkjedene. Designet er basert på designguidelines som skal tilpasses til de ulike flatene. Mange produksjoner er faste og følger årshjulet, men avdelingen bidrar også med materiell til for eksempel nyåpning av apotek.

På grunn av sykdom er de nå på jakt etter en vikar i 6 mnd, med mulighet for forlengelse. Det er ønskelig med rask oppstart. Du vil jobbe tett sammen med det øvrige markedsteamet på 7-8 personer, som bistår med alt fra kundeklubben til synlighet i sosiale medier, og med kommersielt team på rundt 50 personer. Normalt er det rundt 400 personer på bygget. Arbeidsplassen kjennetegnes av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø, med stort engasjement for å lykkes, og med flat struktur, hvor man hjelper hverandre og deler kunnskap. I kantinen er det både varmretter og salater. Utenfor er det gratis parkeringsplass for de som kjører bil. Arbeidsplass er på Norsk Medisinaldepot sitt kontor på Linderud.

Hos Norsk Medisinaldepot får du:

 • formgi grafisk markedsmateriell for Ditt Apotek og Vitusapotek
 • være en god bidragsyter med de andre i teamet

Vi ser etter deg som er:

 • strukturert, effektiv og selvstendig. Du er nøyaktig og er vant til å følge tidsfrister
 • er faglig sterk i relevant programvare og liker å skape gode løsninger. Du er en racer i InDesign.
 • nysgjerrig, løsningsorientert og gjerne nysgjerrig på ny programvare, for eksempel innen animasjon, men det er ikke et krav
 • opptatt av å bidra til å bygge en god kultur på arbeidsplassen
 • proaktiv, positiv, fleksibel og serviceinnstilt. Du bistår der det er behov i teamet

Vi ser etter disse kvalifikasjonene:

 • 3 års arbeidserfaring som designer, gjerne i reklame-/produksjonsbyrå
 • gode norskkunnskaper
 • relevant utdanning innen grafisk design (erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse)
 • kjennskap til og erfaring med forvaltning av merkevarer, gjerne innen retail

Slik søker du:
Søk ved å sende oss en kort søknad, CV og portefølje (evt. link til nettportfolio) via «SØK HER» knappen. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

OPPDRAGSGIVER

Norsk Medisinaldepot AS (NMD)

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat