Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

New Nordic AS

ARBEIDSSTED

Moss

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

New Nordic er et selskap med unik kunnskap om medisinske planter. New Nordic utvikler og markedsfører effektive kosttilskudd basert på urter samt kosmetikk for å til­fredsstille behov innen helse og skjønnhet. Produktene mar­kedsføres under varemerket New Nordic til et økende antall mennesker over hele verden. New Nordic ble grunnlagt i 1990 av Karl Kristian Bergman Jen­sen.

New Nordic søker grafisk designer til nøkkelposisjon med mange spennende utviklingsmuligheter – Fast stilling

Er du en grafisk designer på jakt etter en jobb som kan tilby stort kreativt spillerom, muligheten til å være med å påvirke og hvor du får være tett på der det skjer? Da kan dette være muligheten du har ventet på!

New Nordic tilbyr deg

 • En nøkkelrolle i et veletablert selskap med 20-års fartstid i Norge
 • Spennende utviklingsmuligheter
 • Fast stilling med gode betingelser
 • Flotte lokaler, med eget kontor
 • Mange hyggelige og spennende faglige eventer og samlinger

Her kan du lese mer om New Nordic

Hvem er New Nordic Norge?
New Nordic Norge holder til i Moss, og de er nå på jakt etter en ny kollega til sitt team, til en 100% fast stilling som grafisk designer. Den rette profilen vil få en nøkkelposisjon i forbindelse med selskapets videre utvikling og profilering her i Norge. Det norske teamet består i dag av 2 engasjerte medarbeidere, som begge har vært med i selskapet i mange år. New Nordic er et danskeid konsern, som har 20 års fartstid på det norske markedet. Produktene deres finnes blant annet hos forhandlere som Life og Vita. I dag produseres det meste av markedsmateriell ved hovedkontoret i Danmark, men man ønsker nå å utvikle mer av dette lokalt. Det er også en uttalt ambisjon å bli sterkere på digital annonsering og markedsføring i sosiale medier.

Dette vil du gjøre som grafisk designer i New Nordic:

 • Utarbeide printannonser, digitale annonser, kataloger, elementer til web og lignende
 • Tilpasse designet til det norske markedet i forbindelse med kampanjer, nylanseringer, bildebruk, formater og lignende. (Overordnet profil og design styres sentralt)
 • Oversette markedsmateriell fra engelsk/dansk til norsk
 • Være med på å utvikle New Nordics markedsføringsaktiviteter og kommunikasjon i digitale kanaler, som annonsering på facebook/instagram og i nyhetsbrev.
 • Bidra med ideer, innspill og kreative tanker rundt posisjonering og markedsføring, samt hvilke produkter og kategorier man bør markedsføre når
 • Delta på messer og faglige samlinger, som regel i Østlandsområdet

Hvem er du?
Som person er du positiv, utadvent og omgjengelig. Du ønsker å være med å bidra til et godt fellesskap og miljø på arbeidsplassen og tar gjerne i et ekstra tak når det er nødvendig. Hos New Nordic vil arbeidsoppgavene være variert, så det er viktig at du er en person som trives med dette i din jobbhverdag.

Din bakgrunn og erfaring

 • 2+ års erfaring som grafisk designer eller lignende
 • God erfaring med Adobepakken
 • Kjennskap til merkevarebygging og god kommersiell forståelse
 • Noe praktisk erfaring med digital annonsering og markedsføring i sosiale medier
 • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Slik søker du
Du sender søknad, CV og portfolio (ev. link til nettportfolio) via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Begrunn i din søknadstekst hvorfor du er kvalifisert for stillingen og hvorfor du er motivert til å søke.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Av hensyn til koronautbruddet vil vi gjennomføre intervjuer på Skype.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

New Nordic AS

ARBEIDSSTED

Moss

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast