Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Wittusen & Jensen

ARBEIDSSTED

Skullerud, Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Wittusen & Jensen er en av Norges ledende leverandører av kontor og forbruksvarer til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. WJ er også ledende innen kommunikasjon og design, inkludert profileringsartikler. Hovedkontoret ligger i Oslo, men WJ er representert med salgskontorer over hele landet. Wittusen & Jensen ble etablert i 1897 og har i dag 130 ansatte og en årlig omsetning på rundt 475 mill. kroner.Wittusen & Jensen søker grafisk designer med spisskompetanse på universell utforming

WJ designer og produserer en mengde informasjonsbrosjyrer, magasiner og annet trykkmateriell for kunder som har fokus på universell utforming. I den forbindelse søker vi nå etter en grafisk designer som har kunnskap og erfaring om universell utforming. Det vi ser etter er en do-er, som kan utarbeide trykkmateriell basert på etablerte designguidelines. Du er superbruker i Indesign og annen relevant programvare, og er en nysgjerrig og utpreget problemløser på det området. Du vil jobbe tett sammen med våre grafisk designere og andre i vår markedsavdeling. 

Wittusen & Jensen er opptatt av bærekraftig forretningspraksis. Vi er medlem av Etisk Handel Norge og jobber systematisk for å fremme gode arbeids- og miljøforhold internt og hos våre leverandører for å sikre hele verdikjeden.

Arbeidsplass er rett ved Skullerud, som ligger i Østensjø bydel i Oslo. Skullerud t-banestasjon er 3-4 minutters gange unna, og det er mulighet for parkering rett utenfor.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen nedenfor, så er du nok akkurat den personen vi ser etter.

Du har:

 • relevant utdannelse innen grafisk design (erfaring kan kompensere)
 • spisskomptense innen universell utforming av trykkmateriell
 • noen års arbeidserfaring som designer, gjerne innen magasindesign eller informasjonsbrosjyrer
 • god erfaring med til Adobe-pakken, og du er superbruker i InDesign, Photoshop og Illustrator
 • erfaring med utforming og forvaltning av etablerte designguidelines
 • gode norskkunnskaper

Dette vil du gjøre som grafisk designer hos WJ:

 • Ivaretakelse og utarbeidelse av markeds- og informasjonsmateriell innenfor etablerte designguidelines
 • Utforme/designe materiell til trykk, og konvertere til interaktive flipbooks i pdf
 • Bidra med ideer, innspill og løsninger sammen med prosjektledere og andre kreative kolleger på huset for å sikre kundenes krav til universell utforming.

Hos oss får du:

 • Stor mulighet til å vokse som grafisk designer og videreutvikle din interesse for universell utforming
 • Moderne lokaler i Oslo, og mulighet for hjemmekontor to dager i uken
 • Jobbe i et miljø som satser stort på bærekraft og etisk handel

Hvem er du?
Som person er du positiv, utadvendt og omgjengelig. Du ønsker å være med å bidra til et godt fellesskap og miljø på arbeidsplassen. Du liker gjerne nye utfordringer, du motiveres av å holde deg faglig oppdatert og setter pris på kunnskapsdeling.

Slik søker du:
Send oss din CV, portfolio og en kortfattet søknad hvor du skriver litt om din motivasjon og ønske om å jobbe som grafisk designer, og litt om din erfaring/kompetanse fra lignende roller. Aktuelle kandidater blir kalt inn fortløpende, så søk allerede nå! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

For ytterlige informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med daglig leder og rekrutteringsrådgiver i Mediekollega, Marianne Thorvik på e-post: marianne@mediekollega.no

OPPDRAGSGIVER

Wittusen & Jensen

ARBEIDSSTED

Skullerud, Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse