Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Blake

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

Blake er et veletablert designbyrå som bygger merkevarer. Gjennom erfaring og kunnskap om kommunikasjon, design, teknologi, byutvikling og norsk eiendomsbransje designer og utvikler vi selskaper, konsepter, destinasjoner og tjenester som bidrar til verdiskapning for våre kunder. I Blake finner du meritterte ressurser med bakgrunn fra Norges toppbyråer og fra kundesiden, med tung og unik merkevare-, salgs- og strategikompetanse.

Grafisk designer søkes til designbyrået Blake

Oppdragsgiver er et designbyrå som utvikler kreative konsepter og bygger helhetlig visuell kommunikasjon for sine kunder. Blake holder til i Oslo sentrum. Byrået søker nå etter en dyktig og effektiv grafisk designer. Det vi ser etter er en do-er, som får designet ned og ut på riktig flate, hovedsakelig til trykk, men også digitale og sosiale flater. Du er teknisk dyktig i programvare og er en nysgjerrig og utpreget problemløser på det området. Sammen med våre kreative, rådgivere og prosjektledere er din rolle å formi teamets ideer. Det vil være stor variasjon i oppgaver, som kan være alt fra layout av faste utgivelser av magasiner til å ferdigstille en bannerannonse som haster.

Blake sine prosjekter strekker seg på tvers av mange ulike bransjer. Du kan du se et utvalg av prosjekter som de har gjennomført her.

Stillingen som grafisk designer er for den rette en fast stilling hos byrået, men byrået er også åpne for engasjement eller deltidsstilling hvis det er ønskelig. Eventuelle spørsmål tilknyttet stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Medievikar, telefonnummer: 952 59 377. Det haster med å få inn rett person, og vi oppfordrer kandidater til å søke snarest. 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Du liker å ferdigstille og produsere, men samtidig er du opptatt av design og gode brukeropplevelser
  • Du har god kjennskap til Adobe-pakken
  • Du kan vise til en sterk portefølje på visuell utforming
  • Vi ser for oss at du har 3+ års relevant erfaring fra designbyrå eller lignende


Personlige egenskaper

  • Du fremstår som en trygg og stødig fagperson innen grafisk design
  • Du ønsker å være en god diskusjonspartner for byråets kunder, som engasjerer deg i deres problemstillinger og jobber hardt for å finne de beste løsningene i de ulike prosjektene
  • Du trives med å følge opp dine prosjekter fra idé til ferdig resultat
  • Du ønsker å bidra i en sterk og oppdatert designavdeling


Slik søker du:

Søk ved å sende oss en kort søknad, CV og portefølje (evt. link til nettportfolio) via «SØK HER» knappen. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest! Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Medievikar, mail: marianne@medievikar.no.

OPPDRAGSGIVER

Blake

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast