Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Hegnar Media

ARBEIDSSTED

Smestad, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

Kapital er Norges ledende businessmagasin, etablert i 1971 av ansvarlig redaktør Trygve Hegnar. Med etableringen av Kapital ble også grunnstenen lagt for Hegnar Media, som i dag består av bl.a. Finansavisen, ABC Startsiden, FaTV, Hegnar Medias Bokklubb og InteriørMagasinet. Vi i Kapital er en redaksjon med et stort samfunnsengasjement. Hovedfokuset er på næringslivsreportasjer, økonomisk gravejournalistikk og børsrelatert stoff, men også offentlig ressursbruk, personlig økonomi, politikk, gode portretter, ledelse, livsstil og stoff om siste nytt på teknologi- fronten er kjerneområder for våre lesere. Kapital holder til i lyse, trivelige lokaler ved idylliske Smestaddammen i Oslo. Vi har garasje i kjelleren og nærhet til offentlige transportmidler. Vi er en publikasjon med solide lesertall, økende antall abonnenter, sterk digital vekst – og store ambisjoner.


Norges mest spennende vikariat?

Kapital/Hegnar Media søker en kreativ grafisk designer til vikariat, med mulighet for forlengelse.

Vi søker deg som kan bidra til at den redaksjonelle kommunikasjonen fester seg, overbeviser leserne og vinner stadig nye målgrupper. Du vil være med å løfte og forme den visuelle journalistikken til Norges ledende businessmagasin. Som grafisk designer i Hegnar Media vil du bidra til det visuelle uttrykket i Kapital, på papir og i digitale flater. Vi søker deg som kan bidra med grafisk idéutvikling, visuell historiefortelling og ferdigstillelse av artikler.

Som grafisk designer blir du en del av magasindesken i Hegnar Media, bestående av kreative designere i Kapital, Finansavisen og InteriørMagasinet. Sammen skaper vi et ledende grafisk miljø.

Den ideelle kandidaten:

 • Har grafisk utdannelse eller arbeidserfaring, og gjerne erfaring fra avis- eller magasinproduksjon
 • Tar initiativ, er kreativ, innovativ og arbeider godt under tidspress
 • Utmerker seg i Adobe (Photoshop, Illustrator og InDesign)
 • Tilegner seg stadig nye grafiske arbeidsverktøy og teknikker
 • Erfaring med infografikk, spesielt tabeller og grafer
 • Har stå-på-vilje og blikk for detaljer
 • Tilegner seg raskt ny kunnskap

Vi kan tilby:

 • En variert, morsom og kreativ arbeidsdag
 • Mulighet til å være med og sette dagsorden i samfunnet
 • Et godt faglig og sosialt miljø med verdens beste kolleger
 • Muligheter for personlig utvikling
 • Flotte kontorlokaler og kantine m.m.
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi hører gjerne fra deg om du tror du er rette kandidat til å være med og forme morgendagens journalistikk.

Slik søker du:
Hegnar Media har bedt Mediekollega om å bistå i rekrutteringen av deres nye medarbeider, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til rekrutteringsrådgiver Marianne Thorvik i Mediekollega på e-post: marianne@mediekollega.no

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Hos oss kan du enkelt søke via vårt rekrutteringssystem, og da kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Du søker ved å klikke “Søk på stillingen” i denne stillingsannonsen. Vi ber om at du legger ved CV og en kortfattet søknad.

OPPDRAGSGIVER

Hegnar Media

ARBEIDSSTED

Smestad, Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat