Grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Plantasjen

ARBEIDSSTED

Skjetten, Lillestrøm

OPPSTART

Umiddelbart

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat

I Plantasjen brenner vi for planter. Men fremfor alt brenner vi for salg og våre kunder. Hver dag leverer vi levende kundemøter som med inspirasjon, kunnskap og verktøy bringer våre kunder nærmere naturens positive kraft. Med 128 butikker i Norge, Sverige og Finland er vi den ledende aktøren for planter i Norden og har som visjon å være Nordens herligste drivhus. Sammen med våre mer enn 2.400 engasjerte medarbeidere som deler våre verdier om glede, tydelighet og eierskap tilbyr Plantasjen et unikt utvalg av planter og løsninger for planter til å dyrke livet.


Plantasjen søker produktiv grafisk designer!

 

På vegne av Plantasjen søker vi en formsterk og effektiv grafisk designer til et vikariat. Det vi ser etter er en do-er, som får designet ned og ut på riktig flate, hovedsakelig til trykk, men også digitale og sosiale flater. Du er teknisk dyktig i programvare og er en nysgjerrig og utpreget problemløser på det området. Hovedoppgaver vil være produksjon av markedsmateriell for Plantasjen, mest produksjon av print- og digitale/statiske annonser, samt butikkmateriell. Du vil jobbe tett sammen med andre grafisk designere, markedskoordinator, social media specialist, webredaktør og markedssjef i den norske markedsavdelingen. I Plantasjen har vi stort fokus på bærekraft, så du vil være med på vår reise videre og være med å inspirere andre og påvirke utviklingen av bransjen vår i en positiv retning.

Stillingen er et vikariat i 100%-stilling, med varighet etter avtale.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen nedenfor, så er du nok akkurat den personen vi ser etter.

Du har:

 • relevant utdannelse innen grafisk design (erfaring kan kompensere)
 • noen års arbeidserfaring som designer, gjerne fra retail vil være en fordel
 • god erfaring med til Adobe-pakken, og du er superbruker i InDesign, Photoshop og Illustrator
 • kjennskap til digital design
 • det er en fordel om du har kjennskap til enkel animasjon, men det er ikke et krav
 • erfaring med utforming og forvaltning av etablerte designguidelines
 • interesse og erfaring for merkevarebygging og god kommersiell forståelse
 • gode norskkunnskaper

Dette vil du gjøre som grafisk designer i Plantasjen:

 • Ivaretakelse og utarbeidelse av markedsmateriell innenfor brand-guidelines
 • Utforme til både analoge og digitale kanaler; printannonser, digitale annonser/bannere, kataloger, elementer til web og lignende
 • Bidra med ideer, innspill og løsninger sammen med prosjektledere og andre kreative kolleger på huset

Hos oss får du:

 • Stor mulighet til å vokse som grafisk designer
 • Jobbe i et internasjonalt selskap i vekst
 • Jobbe i et miljø som satser stort på bærekraft

Hvem er du?
Som person er du positiv, utadvendt og omgjengelig. Du ønsker å være med å bidra til et godt fellesskap og miljø på arbeidsplassen. Du liker gjerne nye utfordringer, du motiveres av å holde deg faglig oppdatert og setter pris på kunnskapsdeling.

Slik søker du:
Plantasjen har behov for din kompetanse allerede i dag, så her er det mulighet for rask oppstart! Send oss din CV og en kortfattet søknad hvor du skriver litt om din motivasjon og ønske om å jobbe som grafisk designer, og litt om din erfaring/kompetanse fra lignende roller.

Vi ønsker også å se ditt fine arbeid, så legg med din portfolio enten som vedlegg eller link til nettportfolio, samt hvor raskt du kan starte i jobben. Aktuelle kandidater blir kalt inn fortløpende, så søk allerede nå! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

For ytterlige informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder og rekrutterer i Mediekollega, Marianne Thorvik på e-post: marianne@mediekollega.no

OPPDRAGSGIVER

Plantasjen

ARBEIDSSTED

Skjetten, Lillestrøm

OPPSTART

Umiddelbart

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Vikariat