Fast frilans grafisk designer

OPPDRAGSGIVER

Nasjonalt Kunnskapssenter Om Vold og Traumatisk Stress AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Frilans

Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress (NKVTS) utvikler og sprer kunnskap og kompetanse om vold og traumatisk stress. Formålet er å bidra til å forebygge og redusere de helsemessige og sosiale konsekvensene som vold og traumatisk stress kan medføre.

Vår visjon er «Et bedre liv for berørte av vold og traumer». Vi har som mål å bidra til å forebygge og redusere de helsemessige og sosiale konsekvensene som vold og traumatisk stress kan medføre. Vi har omkring 100 ansatte fordelt på ulike forskerstillinger og stabsfunksjoner. Senterets oppgaver er forskning, utviklingsarbeid, undervisning, formidling og veiledning innen temaene vold og overgrep, katastrofer, terror og stressmestring og tvungen migrasjon og flyktninghelse.

 


Er du grafisk designer med ledig kapasitet nå og da?

NKVTS søker nå etter en selvstendig og allsidig grafisk designer som kan bistå ved behov. Hos NKVTS vil du få oppdrag med en stor variasjon av designoppgaver, som annonser og bannere til rykte og digitale flater, og trykksaker som brosjyrer og annet grafisk informasjons- og kommunikasjonsmateriell. Du er vant til å jobbe etter brief og profilmanual. Som person er du strukturert, effektiv og kreativ. Du jobber smidig og har høy gjennomføringsevne.

Det er ønskelig med snarlig oppstart. Omfanget vil variere, og man kan se for seg alt fra 2-10 timer pr måned, og med mulighet for økt behov i perioder.

Vi tror du har:

  • Erfaring med produksjon av grafisk materiell til trykk, digitale flater og sosiale medier.
  • Høy kompetanse på digitale designverktøy, som Indesign, Illustrator, Photoshop
  • Det er et pluss hvis du har basiskunnskap innen After Effects eller andre graphic motion-verktøy
  • Relevant utdannelse innen grafisk design og +2 års relevant jobberfaring som grafisk designer
  • Er nøyaktig og har et øye for detaljer
  • Tar ansvar og har stor gjennomføringsevne

NKVTS tilbyr:

  • Et godt, tverrfaglig arbeidsmiljø med engasjerte ansatte
  • Et arbeidsmiljø med fokus på mangfold, inkludering og trygghet
  • Varierte oppgaver

Slik søker du: 
NKVTS har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av grafiske designer, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Om dette er noe for deg, ønsker vi å høre fra snarest. Vi ber om at søknaden inneholder et søknadsbrev, CV og portfolio.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Nasjonalt Kunnskapssenter Om Vold og Traumatisk Stress AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Snarest

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Frilans