Digitale markedsførere og designere – åpen søknad

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Engasjement

Mediekollega finner vi flinke fagfolk og spesialister til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Dette kan typisk være stillinger innen grafisk design, webutvikling, UX/UI, prosjektledelse, innholdsproduksjon og markedsføring. Hos oss finner du både vikariater og faste stillinger.

Vi søker digitale markedsførere og digitale designere – åpen søknad

Vi søker nå etter dyktige digitale designere og digitale markedsførere, som enten ser etter en ny fast stilling, et oppdrag eller vikariat. Fortell oss hva du ønsker deg så kan vi hjelpe deg med å finne drømmejobben i anerkjente bedrifter i Oslo og omegn. Vet du hvordan man lager godt innhold eller design som engasjerer og tiltrekker seg de rette personene? Da oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad.

Vi tror at du kan ha mange ulike kvalifikasjoner og egenskaper. Dersom du svarer på punktene under i en åpen søknad til oss, har vi et godt grunnlag for å vurdere kompetansen din opp mot våre kunders behov. En god match mellom deg som kandidat og en bedrifts behov er avgjørende for et vellykket arbeidsforhold. Vi har flere ledige stillinger innen markedsføring, kommunikasjon og design her.

Hvilken erfaring har du?
Vi ønsker å få best mulig oversikt over kompetansen din. Vi er spesielt interessert i hvilken praktisk erfaring du har med produksjon av innhold, design og markedsføring i ulike kanaler. Fortell litt om hvor du har jobbet, hvilke prosjekter du har jobbet med og hvilke oppgaver du har hatt i de ulike prosjektene. I tillegg er vi interessert i hvilken utdannelse du har. Relevant utdannelse er ønskelig, men erfaring kan kompensere for dette. Husk å legge ved CV til søknaden din. Legg også ved arbeidsprøver om du har det.

Hvilke systemer og programmer kan du?
Som digital markedsfører og digital designer vil du antakelig jobbe med mange ulike systemer, enten det er innenfor analyse, annonsering, publisering i sosiale medier, CRM og webpublisering, eller design, foto og video. Derfor ønsker vi at du forteller oss hvilke systemer du behersker og hvilket nivå du ligger på i de ulike systemene.

Når kan du starte i ny jobb?
Vi trenger å vite hvor raskt du eventuelt kan tre inn i en ny jobb. Har du oppsigelsestid eller er du tilgjengelig for rask oppstart? Dersom du har oppsigelsestid vil vi gjerne vite lengden på denne og om du eventuelt kan gå tidligere dersom det skulle bli aktuelt.

Har du noen spesielle ønsker for din nye jobb?
Hvis du har noen personlige interesser, egenskaper du vil fremme eller andre ønsker til type bedrift du vil jobbe i, vil vi gjerne at du forteller oss om dette.

Slik søker du:
Vi oppfordrer deg til å sende søknad og CV via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Se flere av våre ledige stillinger her.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg.

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Engasjement