Digital rådgiver

OPPDRAGSGIVER

Oktan Oslo AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling

Oktan Oslo er et fullservice reklamebyrå som leverer tjenester innen strategi, kreativitet, design, produksjon og mediekjøp. Byrået er også HubSpot Partner og som fullservice byrå leverer de komplette innholdspakker til sine kunder, med leveranser på både innhold, strategi, performance, analyse, produksjon, print, film og animasjon. Byrået holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum, i lyse og moderne lokaler, i den flotte Sjøfartsbygningen i Kongens gate. I bygget finner du blant annet en hyggelig kaffebar, felles kantine og en rekke andre selskaper som også har kontorer her, som MediaPlus, Payex og Kreftforeningen.

Oktan Oslo er nå på jakt etter deg som har lyst til å bli deres nye digitale rådgiver!

Du vil få et særlig ansvar for å operere og forvalte mediebudsjettet til Oktan sine kunder i digitale kanaler, og som rådgiver skal du bistå i prosjekter som fører til gode resultater for både kunder og byrå.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil fungere både som en rådgiver ovenfor byråets kunder og selv sette annonser ut i live.
 • Du vil løpende følge opp, styre, optimalisere og tenke strategisk i forbindelse med kampanjer, eksempelvis i Google Ads.
 • Du vil få ansvar for å legge medieplaner og mediestrategier, samt jobbe med inboundmarkedsføring, som å skrive blogginnlegg og utforme annet innhold til digitale kanaler.
 • For enkelte kunder vil du få det totale kundeansvaret, og du vil jobbe i et team med utvikler, designer og digital markedsfører som vil kunne bidra med visuell utforming, performance og rapportering

Ønsket erfaring

 • Til denne rollen ser vi etter deg som har både medieerfaring, erfaring med inboundmarkedsføring og som i tillegg kan skrive.
 • Du er nysgjerrig på ny teknologi, særlig når det gjelder nye muligheter innen markedsføring og salg.
 • Det vil være en fordel om du har kjennskap til Inbound-metodikken og erfaring med Hubspot eller annen automation software som rammeverk. Kanskje er du allerede sertifisert i HubSpot?
 • Det er også en fordel at du har kjennskap til ulike annonseplattformer, som Facebook og Google.

Personlige egenskaper
Som person er du er omgjengelig og fremstår som trygg og troverdig i møte med de fleste type mennesker. Du ønsker være en god problemløser for dine kunder, slik at de får gode resultatet og føler seg ivaretatt. Du har lett for å sette deg inn i kundens ståsted og stiller gode spørsmål for å kartlegge dennes behov i møter. I en slik sammenheng er det en fordel å ha både markeds- og salgserfaring. Du vil få stor grad av frihet, og vil i mange sammenhenger fungere som et mediebyrå og som en forlenget del av kundens markedsavdeling. Du har både kreative og analytiske egenskaper.

Som ansatt i Oktan får du:

 • Fantastiske kontorlokaler i hjertet av Oslo
 • Høy grad av frihet og styring av egen arbeidstid
 • Mange muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Jobbe i tverrfaglige team
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Kanskje Oslos beste bedriftskantine
 • Et sosialt og trivelig miljø

Søknadsfrist
Umiddelbart. Søkere vurderes fortløpende og stillingen besettes så snart vi har funnet den rette kandidaten. Du oppfordres derfor til å søke snarest.

Søknadsprosess
Medievikar står som ansvarlig for denne rekrutteringen. Både Medievikar og Oktan Oslo ønsker en ryddig og oversiktlig prosess, og alle søkere oppfordres derfor til å søke via Medievikar sitt søknadssystem. Da er du sikret best mulig oppfølging underveis i prosessen og du er sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, er det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere, dersom du skulle ønske det. Spørsmål om stillingen kan rettes til Marianne Thorvik i Medievikar.

Slik søker du
Du sender søknad og CV via lenken i denne annonsen (øverst på siden). Begrunn kort i din søknadstekst hvorfor du er kvalifisert for stillingen og hvorfor du er motivert til å søke.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Oktan Oslo AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling