Digital markedskoordinator

OPPDRAGSGIVER

REMA 1000

ARBEIDSSTED

Ensjø, Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement

Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. REMA 1000 i Norge består av et hovedkontor i Oslo, samt tolv regionskontorer og seks distribunaler. Hovedkontorets oppgaver omfatter felles markedsføring og innkjøp, økonomi og IT, samt drift, etablering og sentrale støttefunksjoner. Regionskontorene er servicekontorer for butikkene i regionen, og tar seg av regional markedsføring og etablering av nye butikker i sitt område.

I REMA 1000 får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen de går i. Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens de holder på, har de lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for deres kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Nå ut til over 1,8 millioner mennesker med et tastetrykk

På vegne av REMA 1000 søker vi nå en digital markedskoordinator som vil bli en del av deres Salg og Markedsavdeling, hvor det du jobber med går live til Æ-appens over 1,8 millioner brukere. Dette er en svært operativ rolle med et bredt kontaktnettverk og markedsføringsrelaterte oppgaver. Du vil blant annet jobbe med koordinering, gjennomføring, informasjon og digitale kampanjer i Æ-appen, og her trenger vi en nøyaktig person. Vi tror at du har et konkurranseinstinkt godt over normalen, og at du er god til å prioritere oppgaver slik at du kan legge inn innsats med rett tempo når det gjelder.

Stillingen er i utgangspunktet et engasjement med varighet ut året, foretrukket oppstart er umiddelbart! REMA 1000 har bedt Medievikar om å bistå i rekrutteringen av deres nye digitale markedskoordinator, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Medievikar. Eventuelle spørsmål tilknyttet stillingen og rekrutteringsprosessen rettes direkte til Marianne i Medievikar, telefonnummer: 952 59 377.

Mer om stillingen

Det er mye å gjøre i REMA 1000 om dagen, derfor trenger de nå en som kan tenke seg å blant annet jobbe med koordinering, analyse og produsere digitale kampanjer i Æ-appen. Du vil være en del av Salg og Markedsavdelingen og teamet som jobber med digitale kampanjer med fokus på å sikre riktige priskutt, blant annet “Personlig Priskutt” som du finner i Æ-appen. Teamet du blir en del av jobber også med administrasjon og analyse av digitale kampanjer som stort sett hele Norge ser. Dere jobber tett med markedsavdelingen og mediebyrået for å effektivt innhente nødvendig informasjon før en kampanje går live. Det er en stor fordel om du er glad i å skrive. Vi ser ikke etter en tekstforfatter, men det er viktig at du sterk i norsk skriftspråk, slik at du kan bidra med å lage forslag til gode og selgende tekster i forbindelse med de digitale kampanjene.

Arbeidsoppgaver

 • Sikre planlegging, koordinering og gjennomføring av ukentlige annonsering i Æ-teamet
 • Sørge for oppfølging, koordinering, og effektuering av Personlig Priskutt, pakker og content
 • Validere vareoppdatering og endringer i priskutt
 • Ansvarlig for innmelding av priskutt og oppfølging av interne innmeldinger av priskutt
 • Oppfølging, oppdatering og vedlikehold av data i kampanjemotor og gjennomføring av ukentlige priskutt
 • Ansvarlig for å sammen med REMAs pris- og innsiktsanalytikere produsere, koordinere og anvende analysedata.
 • Teste ny logikk for personalisering og sikre konstant utvikling i kampanjemotor, slik at REMA er så relevante som mulig for deres kunder
 • Støtte interne og eksterne prosjekter i å drive smidig utvikling
 • Bistå i koordinering på tvers av personaliserte kampanjer i Æ

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innenfor relevant fagfelt, for eksempel økonomi business administration eller digital markedsføring
 • Har arbeidserfaring innen datahåndtering, kampanjeplanlegging, markedsaktiviteter og/eller administrasjon
 • Er interessert i å jobbe med data og systemer
 • Du har gjerne bakgrunn fra detalj- eller varehandel
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Det er vanskelig å si hvordan du beskrives som person, men vi tror først og fremst at en initiativrik og nøyaktig person som liker å gi full gass når det gjelder vil passe godt inn på REMA 1000 sitt team. Tror du at du kan være en god match til stillingen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi trenger en som kan starte snarest i stillingen, derfor ber vi deg om å søke umiddelbart dersom du er ledig og interessert.

Slik søker du: 
Søk ved å sende en kort søknad og CV til marianne@medievikar.no, eller til maren@medievikar.no. Du trenger ikke å skrive en lang søknadstekst, men vi vil gjerne at du kort begrunner hvorfor du er den rette for denne stillingen og informerer om hvor raskt du kan tiltre. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende, du oppfordres derfor til å søke snarest. Alle henvendelser og spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Marianne eller Maren i Medievikar.

OPPDRAGSGIVER

REMA 1000

ARBEIDSSTED

Ensjø, Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement