Digital markedsfører

OPPDRAGSGIVER

Geberit

ARBEIDSSTED

Lørenskog

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Geberit-gruppen er en europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits, og har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land. Selskapet hadde i 2022 en nettoomsetning på 3,2 milliarder sveitsiste franc. Geberit-aksjene er notert på børsen SIX Swiss Exchange. Bærekraft har alltid vært veldig viktig for Geberit og utgjør en del av selskapets identitet. Vi legger stor vekt på å sikre hensynet til miljøet, økonomiske faktorer og sosiale spørsmål og har for tredje år på rad oppnådd Platinum nivå (topp 1%) i EcoVadis.

Geberit AS i Norge med sine to brands Geberit og Porsgrund – har ca. 50 ansatte, og omsatte for over 550 MNOK i 2022. Våre produkter spenner fra rørsystemer og sisterner bak veggen til porselen, dusjtoaletter, sluk og møbler foran veggen. I tillegg har vi produkter for industrien (skipsbygging og havbruk). Med høy innovasjonsgrad og fokus på kundeopplevd kvalitet er vi markedsleder i Norge. Hovedkontoret er på Lørenskog og vi har avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og Porsgrunn. For mer informasjon se www.geberit.no og porsgrundbad.no


Vår nåværende kollega har fått nye muligheter internt, og vi søker hennes etterfølger i rollen som digital markedsfører.

 

Som digital markedsfører blir du sentral i arbeidet med å gjøre det enklere for våre kunder å forstå våre produkter og tjenester.  Du blir del av et kunnskapsrikt arbeidsmiljø med bred kompetanse og vil samarbeide med nordiske kollegaer og få god støtte av andre deler av organisasjonen.

Om jobben:

 • Planlegge og produsere innhold til våre tilgjengelige flater hele året. Der det også er sentrale kampanjer som skal oversettes fra engelsk til norsk og tilpasses lokalt. Herunder:
  – Sosiale medier
  – Nettsider
  – Nyhetsbrev
 • Behandle kundehenvendelser fra våre digitale flater
 • SEO, kvalitetssikring og oppdatering av program- og emnesider på Geberit.no og Porsgrundbad.no
 • Måle, analysere og evaluere innhold og engasjement
 • CRM-marketing

Hvem er du?

Du har høyskoleutdanning innenfor markedsføring-, journalist- eller kommunikasjon, relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet. Du har i tillegg solid SEO-kompetanse og gode ferdigheter i bruk av GA4 og andre måleverktøy. Kjennskap til Google Ads og MS Dynamics er en fordel.

Du har øye for tekst og visuell formidling, og vet hvordan du skaper synergieffekter av tekst-, bilde- og videoinnhold på tvers av de ulike flatene Geberit bruker. Du motiveres av å formidle gode historier ved å kombinere tekst, bilde og video, og tenker målrettet ved valg av innhold og kanaler for å nå våre målgrupper, som er både bedrifts- og privatkunder. I møte med kollegaer og kunder er du flink til å gi råd og forenkle kommunikasjonsmekanismer.

I Geberit jobber vi målrettet og planmessig, samtidig skjer det endringer og tidvis er fristene korte. Det er derfor viktig at du er fleksibel og endringsvillig, og evner å prioritere og sikre god struktur i arbeidshverdagen. Du har gode kommunikasjonsevner og språklige ferdigheter på både norsk og engelsk.

Erfaring med kampanjearbeid, produkter og kjennskap til VVS-bransjen er en fordel, det samme gjelder GDPR.

Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: Integritet – Lagånd – Begeistring – Ydmykhet – Evne til fornyelse.

Hva tilbyr vi?

En spennende og utfordrende jobb hos en av bransjens ledende leverandører med fokus på innovasjon, bærekraft og kvalitet. Oppgavene er varierte, og for den rette er det store muligheter til å forme og utvikle sin egen hverdag. Du blir en del av et solid konsern i sterk utvikling, med et godt miljø med mange dyktige kolleger å sparre og samarbeide med.

Du vil få konkurransekraftige betingelser, inkludert bonusordning, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger, deriblant helseforsikring. I tillegg er vi tilknyttet bedriftshelsetjeneste med blant annet gratis lege-/psykolog-tjenester, helseundersøkelser, treningsstøtte, subsidiert lunsjordning og gratis parkering for å nevne noe. Vi synes det er hyggelig at man reiser inn på kontoret, som ligger sentralt i Snøbyen på Lørenskog, men selvfølgelig er det åpning for hjemmekontor i ny og ne.

Slik søker du:

Er du klar for å ta et nytt steg i din karriere? Da hører vi veldig gjerne fra deg snarest. Vi ber om at kort søknad og CV sendes til rekrutteringsbyrået Mediekollega via linken i denne annonsen. Oppgi når du kan starte i stillingen. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

OPPDRAGSGIVER

Geberit

ARBEIDSSTED

Lørenskog

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse