Digital markedsfører med SoMe-ekspertise

OPPDRAGSGIVER

Fortress

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement

Fortress er et design- og reklamebyrå som jobber med å utvikle kreative konsepter og bygge helhetlig visuell kommunikasjon for sine kunder. De holder til i lyse og freshe lokaler, sentralt på Torshov i Oslo og består i dag av 17 ansatte. Dette er en gjeng dyktige fagfolk innen prosjektledelse, design, kreativt, web og tekst. Som tilskudd til teamet trenger de nå en digital markedsfører som skal bidra med strategi og løsninger for kunders tilstedeværelse i sosiale medier.

Digital markedsfører med SoMe-ekspertise til Fortress

Arbeidsoppgaver

Til å begynne med vil du jobbe mest med én av byråets kunder og deres satsning på sosiale medier. Du vil hjelpe kunden med å utarbeide en strategi for sosiale medier, og informere og bistå kundens lokale avdelinger til å poste hensiktsmessig og effektivt, basert på de strategiske valgene som er gjort. Du vil være ansvarlig for å gjennomføre analyser av alle tiltak og aktiviteter som gjennomføres f

or kunden i sosiale medier, både lokalt og sentralt. Når du ikke jobber med akkurat denne kunden, vil du jobbe i tilsvarende prosjekter for andre kunder. Byrået ser for seg at rollen vil tilpasses deg og din profil, og at du skal kunne få bidra med dine ferdigheter på best mulig måte. Dersom du har en ekstra forkjærlighet og styrke innen områder som for eksempel innholdsproduksjon, tekst, analyse, eller annet, er mulighetene store for at du kan få muligheten til å ta med deg dette inn i rollen og utvikle deg videre.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Du har sterk interesse for digital markedsføring og har sannsynligvis en del praktisk erfaring med å administrere bedriftskontoer i sosiale medier allerede. Det vil være et stort pluss dersom du tidligere har jobbet med sosiale medier for en kjede eller importør. Utdanning innen markedsføring eller lignende er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for dette. Som person er du selvgående, strukturert og god på å holde oversikt over mange parallelle aktiviteter og oppgaver. Du er trygg på deg selv og tør å innta en synlig rolle i jobbsammenheng. Du har en sterk serviceinnstilling, både ovenfor kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere.

Arbeidstid / varighet

Stillingen er et engasjement, med ønsket oppstart snarest. Varighet vil avtales nærmere, men for den rette er det muligheter for et langvarig engasjement og/eller fast stilling.

Slik søker du

***Obs! Vi har nylig gått over til et nytt system for kandidathåndtering. Dersom du tidligere har vært registrert hos oss, vil du ikke lenger kunne bruke ditt gamle brukernavn/passord for å logge inn. Du må derfor registrere en ny profil på disse sidene for å søke på stillingen.***

Vi oppfordrer deg til å sende søknad, CV og eventuelle arbeidsprøver via lenken i denne annonsen (øverst på siden).

Medievikar står som ansvarlig for denne rekrutteringen. Vi ønsker en så ryddig og oversiktlig prosess som mulig, og alle søkere oppfordres derfor til å søke via Medievikar sitt søknadssystem. Da er du sikret best mulig oppfølging underveis i prosessen og du er sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, er det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere, dersom du skulle ønske det. Spørsmål om stillingen kan rettes til Renathe Lund i Medievikar.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Fortress

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement