Digital markedsfører

OPPDRAGSGIVER

New Nordic

ARBEIDSSTED

Moss

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

New Nordic er et selskap med unik kunnskap om medisinske planter. New Nordic utvikler og markedsfører effektive kosttilskudd basert på urter samt kosmetikk for å til­fredsstille behov innen helse og skjønnhet. Produktene mar­kedsføres under varemerket New Nordic til et økende antall mennesker over hele verden. New Nordic ble grunnlagt i 1990 av Karl Kristian Bergman Jen­sen.

Digital markedsfører til New Nordic!

Markedet er i endring og New Nordic har store internasjonale ambisjoner, som krever effektiv digital markedsføring. På vegne av den norske avdelingen i New Nordic søker vi i Medievikar derfor nå en velskrivende og idérik digital markedsfører, som har talent og konkret erfaring med å skape innhold til digitale flater.

En sentral rolle
Stillingen er meget operasjonell med klare ansvarsområder og mål. Den rette personen har erfaring med annonsering på digitale flater, og har flere triks i ermet på hvordan man kan forbedre New Nordics synlighet digitalt.

Alle henvendelser og spørsmål ift. stillingen rettes til Marianne Thorvik i Medievikar, marianne@medievikar.no

Bakgrunn
Det viktigste er at du brenner for digital markedsføring og kommunikasjon, men vi setter også pris på om du kjenner deg i igjen i følgende:

 • Utvikle, optimalisere, og løpende oppdatere New Nordics digitale innhold, både på deres nettside og SoMe.
 • Lage og A/B-teste kampanjer på Facebook og Instagram.
 • Rapportere resultater og fremdrift av digital trafikk.
 • Utvikle og planlegge poster for SoMe og annonser – overordnet strategi.
 • Har profesjonell erfaring og kan jobbe selvstendig med SEO, E-mail marketing, Google Analytics, Google Ads og Business Manager.
 • Har en sterk penn og kan produsere innholdstekster på norsk.
 • Oversette og tilpasse innhold på engelsk/dansk til norsk.
 • Du vil samarbeide med New Nordics sentrale team i Danmark, det er derfor viktig at du har god forståelse for dansk muntlig og skriftlig.
 • Trives med å ha ansvaret for å drive den digitale markedsføringen for å generere flere leads, trafikk og salg.
 • Du er vant til å prioritere arbeidsoppgaver, etter hva som haster og ikke.
 • Det er en fordel om du også er litt kjent med InDesign/Photoshop, og kan gjøre enkle justeringer i disse programmene ved behov – men dette er ikke et krav.
 • Det er også en fordel om du liker å reise, fordi New Nordic gjerne samles på tvers av landene for internasjonale markedsmøter og kick off.

Om New Nordic:

New Nordic er en hurtigvoksende internasjonal leverandør av urtebaserede kosttilskudd og har nylig også lansert naturlige og prisvinnende skjønnhetsprodukter. I dag selges produktene til New Nordic i mer enn 50 000 apoteker, butikker for skjønnhet og velvære og helsekostbutikker i 42 land fra Kina i øst, til USA i vest. New Nordic har datterselskaper i 22 land, hvorav Norge er ett av dem. Kontoret har vært etablert siden 2000, og selger primært produkter gjennom helsekosthandelen og VITA.

Slik søker du 
Er dette interessant for deg? Da hører vi gjerne fra deg umiddelbart. Hvis du ikke allerede er registrert, registrer du deg som søker i linken, og laster opp din CV og søknad i vår søkerdatabase. Vi oppfordrer deg til å søke allerede i dag, da aktuelle søkere vil bli kontaktet umiddelbart.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

New Nordic

ARBEIDSSTED

Moss

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast