Digital markedskoordinator

OPPDRAGSGIVER

Vision Healthcare Nordic

ARBEIDSSTED

Oslo, Lysaker

OPPSTART

Så snart som mulig

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling

Vil du jobbe med digital markedsføring direkte til forbruker?


Som digital markedskoordinator i Vision Healthcare Nordic vil du jobbe med å synliggjøre og markedsføre kosttilskudd gjennom digitale salgskanaler, direkte til forbruker. Har du erfaring med markedsføring B2C, CRM og er kjent med onlinesalg via nettbutikk? Hvis du i tillegg har en god penn er du kanskje den vi ser etter.

Vision Healthcare (VHC) tilbyr innovative produkter og løsninger for våre kunder. Vi har kjente merkevarer som Collagen Plus og Lectinect Mage i vårt sortiment. Markedsføringen av produktene er kampanjedrevet. Vi fokuserer på å ha tett oppfølging av våre kunder, og å tilby løsninger som gir gode brukeropplevelser, blant annet gjennom vår nye nettbutikk.

Om stillingen:
Vi har en rekke helserelaterte produkter i vår portefølje. Til vårt markedsteam ser vi etter en som kan bidra med å synliggjøre og markedsføre disse produktene ut mot forbruker. Dette er en spennende og utfordrende stilling for deg som har erfaring med CRM og 1:1-markedsføring, har god kjennskap til digitale salgskanaler og metoder som aktivt bidrar til å skape optimale brukeropplevelser. En viktig del av jobben vil være å tilpasse kampanjemateriell til nettside og webshop og sosiale flater. Vi ser derfor for oss at du har en godt utviklet kommersiell teft, og en god penn slik at du kan skrive tekster som fenger og skaper interesse for våre produkter.

Vi er en del av et større internasjonalt selskap, og du vil få muligheten til å samarbeide tett med kolleger på tvers av landegrensene. Som del av vår markedsavdeling i Vision Healthcare Nordic, vil du jobbe kontinuerlig med utvikling og gjennomføring av kampanjer til eksisterende og nye kunder i de nordiske landene.

Hos oss er vi opptatt av å jobbe sammen som et team for å nå felles mål, med et stort ønske om å følge gode ideer som oppstår underveis i våre prosesser. Det er derfor viktig at du er fleksibel og åpen, og også kan påta deg andre arbeidsoppgaver som naturlig faller inn under din stilling.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle og produsere kampanjemateriell i alle digitale flater.
 • Content Marketing-ansvar og tekstproduksjon; utforme digitale annonser, e-poster, nettsider og dedikerte landingssider.
 • Tilpasse digitalt markedsmateriell lokalt til ditt marked, enten det er i Norge, Sverige eller Finland.
 • Oversette og tilpasse tekster levert fra byrå og andre VHC-selskaper fra svensk og engelsk til norsk, og koordinere finske oversettelser.
 • Korrekturarbeid, sørge for at vi kommuniserer på en tydelig måte til målgruppen.
 • Planlegge, gjennomføre og følge opp programmatiske annonsekjøp, digital annonsering, annonsering i sosiale medier og betalt søk.
 • Kvalitetssikre, følge opp, analysere og optimalisere kampanjene for best mulig ROI
 • Tett samarbeide med resten av markedsavdelingen og andre avdelinger i andre land for å sikre en helhetlig kommunikasjon i alle ledd.


Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med nettbutikk og ecommerce som forretningsmodell er en stor fordel
 • Oppdatert kjennskap til trender innenfor digitale annonseringsplattformer
 • Kreativ ordsmed med kommersiell teft
 • Erfaring med å jobbe prosjektbasert med markedsrelaterte kampanjer
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk eller svensk, både muntlig og skriftlig
 • Kommuniserer godt på engelsk, muntlig og skriftlig
 • Minimum 2 års relevant erfaring fra en lignende rolle
 • Utdanning innenfor markedsføring, forretningsutvikling, merkevarebygging eller lignende


Personlige egenskaper:

 • Smidig innstilling, løsningsorientert og kan håndtere mange parallelle prosjekter
 • Strukturert og effektiv og har god gjennomføringskraft
 • Selvgående, tar ansvar for egne oppgaver og er samtidig en god lagspiller


Hva vi tilbyr tilbake:

 • Åpent og tverrfaglig arbeidsmiljø der ideer er mer enn velkomne
 • Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Moderne lokaler sentralt på Lysaker, kort vei til kollektivt og parkeringsmuligheter
 • Vi stiller naturligvis med utstyret du trenger for å gjøre jobben din
 • Mulighet til å være med på en spennende reise i et internasjonalt selskap med store vekstambisjoner


Our DNA!
Vision Healthcare wants to revolutionize consumer healthcare with innovative solutions. We focus on having close direct relationships with our consumers and enhancing their lives by providing solutions that fit their needs. By Combining the best digital talent with outstanding digital tech, we created an innovative digital hub that lies at the heart of all our ecommerce and digital marketing activities. Read more: www.visionhealthcare.eu

We are a company that values and stimulates its employee to develop and grow within the organization. We treat our people with respect, we welcome different opinions and perspectives. Encouraging teamwork along with our ability to adapt to the changing environment paves the way to success for us.

Join us and be part of a team that is building something amazing!

Vision Healthcare har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye digitale markedskoordinator, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no.

Slik søker du:
Om dette høres ut som noe for deg, så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg allerede i dag. Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Vi ber om at søknaden inneholder søknadsbrev, CV og gjerne noen eksempler fra ditt arbeid.

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Vision Healthcare Nordic

ARBEIDSSTED

Oslo, Lysaker

OPPSTART

Så snart som mulig

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Fast, 100% stilling