Digital innholdsprodusent

OPPDRAGSGIVER

Brødrene Dahl

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse.

Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevare konsernet
Saint-Gobain.

Kreativ innholdsprodusent med digital forståelse til fast stilling

Brødrene Dahl ser etter en ny kollega som vil bli en del av deres kommersielle avdeling. Hos oss vil du samarbeide tett med resten av teamet, og i løpet av arbeidsdagen jobbe med alt fra utarbeidelse av kampanjer, lage innhold i form av artikler, guider og videoer, til spredning i SoMe og eide kanaler. Det er derfor viktig at du har god digital forståelse, skriver godt og har et visuelt blikk.

Brødrene Dahl er et internasjonalt selskap med mål om å ta vare på miljøet og menneskene, samtidig som vi skaper verdi, vekst og innovasjon. Hos Brødrene Dahl har vi en åpen og uformell kultur, med fokus på prestasjon og innovasjon uten å glemme tradisjonelle virkemidler innenfor marketingfaget. Vi har et godt arbeidsmiljø, med en åpen og flat struktur. Vi har fokus på utvikling og frihet under ansvar, og håper å komme i kontakt med deg som tror du kan trives hos oss.

Arbeidsoppgaver:

OPPDRAGSGIVER

Brødrene Dahl

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Etter avtale

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

100% fast