Digital designer – åpen søknad

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo og omegn

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast

Vi søker digital designer – åpen søknad

I Mediekollega er vi alltid på utkikk etter kandidater med erfaring innen digital design for ulike oppdrag og faste stillinger hos våre kunder. Fortell oss hva du ønsker deg så kan vi hjelpe deg med å finne drømmejobben i anerkjente bedrifter i Oslo og omegn. Har du en sterk portfolio og ønske om en kreativ fremtid? Da oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad.

Vi tror at en dyktig digital designer kan ha mange ulike kvalifikasjoner og egenskaper. Dersom du svarer på punktene under i en åpen søknad til oss, har vi et godt grunnlag for å vurdere kompetansen din opp mot våre kunders behov.

Hvilken erfaring har du?

Vi ønsker å få best mulig oversikt over kompetansen din. Vi er spesielt interessert i hvilken praktisk erfaring du har med grafisk design innen bransjene nevnt over. Fortell litt om hvor du har jobbet, hvilke prosjekter du har jobbet med og hvilke oppgaver du har hatt i de ulike prosjektene. I tillegg er vi interessert i hvilken utdannelse du har. Relevant utdannelse er ønskelig, men erfaring kan kompensere for dette. Husk å legge ved CV til søknaden din. Legg også ved arbeidsprøver om du har det.

Hvilke programmer kan du?

Som digital designer kan det hende du skal jobbe i mange ulike programmer som feks. Figma, XD, Photoshop, After effects, Illustrator osv. Noen kunder ønsker at kandidater skal ha litt forståelse for HTML, CSS og moderne webteknolog, samt ha kjennskap til og kunne implementere prinsipper for universell utforming. Fortell oss derfor hvilke program du behersker, og hvilket nivå du ligger på.

Eksempler på arbeidsoppgaver du kan ha hos kunder:

  • UX/UI for nettbutikkløsninger og nettsider.
  • Design av nettbutikker og nettløsninger, og kampanje/landingssider for kunder
  • Lage bevegelig grafikk til ulike kanaler
  • Utvikle og designe digitale kampanjer til ulike kanaler
  • Jobbe i team med andre designere, rådgiver og prosjektleder hele veien fra innsalg, designutvikling produksjon, lansering, evaluering og forbedring av kundeløsninger.
  • Bidra med visuell utforming, levere designskisser

Hvilke personlige egenskaper har du?

I søknaden bør du skrive litt om hvilke personlige egenskaper du har som gjør deg til en god kollega og en dyktig digital designer. Kom gjerne med konkrete eksempler som viser hvordan du omsetter disse egenskapene i praksis. Våre oppdragsgivere ser gjerne etter kandidater som er selvgående, organiserte, initiativrike og som har god gjennomføringsevne.

Har du noen personlige interesser?

Det vil alltid være en fordel om du har kjennskap til eller interesse for det feltet du skal jobbe med. Så dersom du har noen sterke, personlige interesser er det fint å nevne dette i søknaden din. Enten det er teknologi, sport, helse, interiør, politikk, mat, gaming eller brettspill, ta det med! Kanskje en av våre kunder trenger en prosjektleder med innsikt i akkurat ditt interesseområde!

Har du noen tilleggskompetanse?

Det vil alltid være en fordel dersom du kan tilby en form for tilleggskompetanse til en mulig ny arbeidsgiver. Så dersom du i tillegg til å være en dyktig designer også har kompetanse innen et annet fagfelt, er det fint om du passer på å nevne det. Eksempler kan være om du i tillegg er god til å skrive, har erfaring med annonsering, webpublisering, HTML eller lignende. Kanskje en av våre kunder trenger en person med kompetanse også på dette området!

Når kan du starte i ny jobb?

Vi trenger å vite hvor raskt du eventuelt kan tre inn i en ny jobb. Har du oppsigelsestid eller er du tilgjengelig for rask oppstart? Dersom du har oppsigelsestid vil vi gjerne vite lengden på denne og om du eventuelt kan gå tidligere dersom det skulle bli aktuelt.

Slik søker du:

Vi oppfordrer deg til å sende åpen søknad og CV via lenken i denne annonsen, gjerne med link til portfolio/nettside dersom dette er relevant. Dette er en åpen søknad til fremtidige stillinger. Mediekollega tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Åpen søknad + søknad på andre stillinger
I tillegg til å legge inn en åpen søknad anbefaler vi at du også søker på andre stillinger hos oss. På den måten gir du våre rekrutteringsrådgivere et signal om at stillingen er ekstra interessant for deg.
Se flere av våre ledige stillinger her.

Vi ser frem til å høre fra deg.

OPPDRAGSGIVER

Mediekollega

ARBEIDSSTED

Oslo og omegn

OPPSTART

Etter avtale

STILLINGSTYPE

Fast