Danskspråklig innholdsmedarbeider

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement, 4-5 måneders varighet

Elkjøp Nordic AS er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk med 400 varehus over hele Norden. I Sverige heter de Elgiganten, i Finland Gigantti og i Danmark Elgiganten. I tillegg har de Elko på Island, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland.

Obs: Enkel søknad, søk ved å kun sende CV i første omgang!

I forbindelse med et stort prosjekt der bytte av både eCommerce-system og CMS-system står sentralt, er Elkjøp Nordic nå på utkikk etter en dansk innholdsmedarbeider til sitt Content team. På vegne av Elkjøp Nordic ser vi i Medievikar etter en som kan bistå i prosessen med å oppdatere, forbedre og utvikle innhold på deres digitale flater. Først og fremst ser de etter deg som er sterk på å produsere tekstbasert innhold på dansk, men også har erfaring innenfor områder som e-commerce, SEO, PIM-systemer, CMS-systemer, bildebehandling, oversettelse og lignende. Har du erfaring innen et eller flere av disse områdene, vil vi gjerne høre fra deg! Stillingen rapporterer til Internal Production Manager i avdelingen for Content.

Ønsket oppstart er snarest, og engasjementet vil i utgangspunktet vare i 3-4 måneder. Søknader gjennomgås fortløpende og vi oppfordrer deg til å sende din CV allerede i dag.

Elkjøp Nordic tilbyr deg

✔ En unik mulighet for personlig og faglig utvikling! Her får du svært attraktiv og etterspurt erfaring fra en av landets største aktører innen netthandel
✔ En operativ rolle med utviklende oppgaver innen SEO, content og CMS
✔ Å bli en del av et svært kompetent fagmiljø innen IT, marketing & content

Dette vil du jobbe med

 • Finne og optimalisere kategori- og produkttekster for søkemotorer
 • Overføre innhold fra gammelt CMS-system til nytt og sørge for at det er optimalisert for søkemotorer
 • Skrive optimaliserte produkttekster
 • Oversettelse til dansk

Ønsket erfaring og kompetanse

 • Gode engelskferdigheter, både skriftlig og muntlig
 • Gode danske språkferdigheter, både skriftlig og muntlig
 • Skrive og optimalisere tekst for søkemotorer
 • Arbeid innenfor eCommerce/netthandel
 • Bruk av PIM-systemer
 • Bruk av CMS-systemer
 • Erfaring med Photoshop
 • Oversettelser

(Det er ønskelig at du har erfaring innenfor et eller flere av disse områdene)

Arbeidssted

Arbeidssted vil være ved Elkjøp Nordic sine kontorer i Nydalen. Det praktiseres hovedsakelig hjemmekontor inntil videre.

Slik søker du

Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Du oppfordres derfor til å søke snarest! Du behøver ikke skrive en lang søknadstekst, i første omgang holder det med kun CV. Trykk “Søk her” og last opp CV i neste steg. I tekstfeltet trenger du ikke skrive noe. Spørsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprosessen rettes til Maren Kjølberg Aamot i Medievikar.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos oss, blir det også enkelt for deg å søke på andre stillinger senere.

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Elkjøp Nordic AS

ARBEIDSSTED

Oslo

OPPSTART

Besatt

STATUS

Løst

Smiley
STILLINGSTYPE

Engasjement, 4-5 måneders varighet