CRM-ansvarlig

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Oslo/Drammen

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse

Å Insite er et datterselskap av Å Energi. Å Insite er et teknologiselskap rettet mot energidata for eiendom. Vi leverer en helhetlig løsning for innsamling og strukturering av energidata fra industri og næringsbygg. Selskapet er i stor vekst i Norden og Europa.

Vår visjon er å bidra til at alle industri- og næringsbygg blir energieffektive. Vi håndterer alt knyttet til energidata, fra installasjon av målere til korrigering av dataene.

Å Energis 1500 ansatte bidrar hver dag til å utvikle konsernet. Vi bygger ut og drifter kraftverk og strømnett, og vi har et stort miljø som handler med, og forvalter, fornybar energi. Vårt teknologimiljø er viktig for å utvikle nye produkter og tjenester. Menneskene er den viktigste ressursen for å utvikle Å Energi videre.


 

Som ansvarlig for CRM vil du rapportere til Leder for forretningsutvikling, men jobbe tett med alle selskapets avdelinger – spesielt salg og marked. Å Insite benytter HubSpot som CRM, og det vil være ditt ansvar å sikre at systemet benyttes effektivt og strukturert på tvers av avdelingene og langs hele kundereisen.

Å Insite skal jobbe datadrevet og digitalt. Som ansvarlig for CRM har du en sentral rolle for å sikre at vi oppnår dette. Du vil støtte alle selskapets avdelinger og sikre at prosesser automatiseres og effektiviseres.

Ansvarsområder

 • Støtte aktiviteter langs hele kundereisen for å effektivisere prosesser og styrke brukeropplevelsen
 • Holde deg oppdatert på utvikling i HubSpot og sikre at marked, salg og support utnytter nye muligheter på hensiktsmessig måte
 • Sikre gode rutiner for datafangst, rapportering og analyser
 • Ivaretar GDPR og personvern langs hele kundereisen

Relevant erfaring

 • Erfaring med CRM-systemer, spesielt HubSpot.
 • Forståelse av salgsprosesser og markedsføring,
 • Erfaring med automatisering og prosessforbedring

Vi tilbyr

 • Kolleger som er opptatt av å bruke energi smartere
 • Et arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo, tillit og fleksibilitet
 • Store muligheter for personlig og faglig utvikling for den rette
 • Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Vi tilbyr fleksibelt arbeidssted
 • Store muligheter for kursing og faglig påfyll

Vi har hyggelige kontorlokaler i Oslo sentrum, og i Drammen. Det er viktig at du har mulighet til å jobbe fra begge steder ved behov.

Å Energi trenger vi et mangfold av mennesker, kompetanse og teknologi for å utvikle oss videre som et innovativt og fremoverlent energikonsern. Vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere – uavhengig av hvilket personlig pronomen du bruker, hvor du kommer fra, hva du tror på eller hvem du elsker. Vi vet at mangfold utvikler oss. Les mer på åenergi.no
 

Slik søker du:

Å Insite har bedt Mediekollega bistå i rekrutteringen av deres nye CRM-ansvarlig, og vi ber derfor om at du sender din søknad til Mediekollega. Aktuelle kandidater blir kalt inn til intervju fortløpende. Høres dette ut som noe for deg, ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg snarest. Vi ber om at søknaden inneholder CV og søknad. Ved å søke via Mediekollega sitt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt.

Kraftbransjen er underlagt eget regelverk om bakgrunnssjekk av alle ansatte, for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Det er derfor viktig at du legger inn vitnemål/fagbrev sammen med søknaden. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac, men gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. Personopplysninger behandles i henhold til lovverket.

Eventuelle spørsmål knyttet til stillingen og rekrutteringsprosessen rettes til rekrutteringsrådgiver Marianne i Mediekollega, e-post: marianne@mediekollega.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

OPPDRAGSGIVER

Å Insite

ARBEIDSSTED

Oslo/Drammen

OPPSTART

Snarest

STILLINGSTYPE

Fast ansettelse