Ny energi og drømmeteam hos Mediekollega

Rekrutteringsrådgiver Linn Andersen er tilbake etter permisjon, og med henne kommer en ny og positiv energi til Mediekollega. Linn er allerede i gang med rekrutteringsoppdrag for nye og gamle kunder og kandidater.

Det har vært en fin permisjonstid, men nå er det utrolig godt å være tilbake på jobb, sier Linn. Jeg er spent på hva våren har å tilby. Jeg er glad for å se at Mediekollega har beholdt mange lojale kunder som vi har hatt i mange år, og at det i tillegg til kreative stillinger har kommet til mange nye stillinger, særlig innen tech og digital markedsføring. Det er et profesjonelt og fremoverlent team jeg kommer tilbake til.

I tillegg til å være rekrutteringsrådgiver jobber hun også med å markedsføre og synliggjøre Mediekollega. Før hun begynte i Mediekollega jobbet hun som prosjektleder og kundeansvarlig i ulike markedsføringsbyrå i både norske og internasjonale selskaper. Kommunikasjons- og markedsføringsbransjen utvikler seg raskt med stadig nye verktøy og arbeidsmetodikk.

For å lykkes som rekrutteringsrådgiver til denne bransjen er det viktig å følge med og holde seg faglig oppdatert. Da blir vi gode sparringspartnere i en rekrutteringsprosess for både bedriftene som skal ansette og for jobbsøkerne.

Jeg har gledet meg til å få Linn tilbake til oss, sier daglig leder i Mediekollega, Marianne Thorvik. Det unike med Mediekollega er at alle våre rekrutteringsrådgivere selv har jobbet i stillinger som vi rekrutterer til. I tillegg til fagkompetanse er hun utrolig god til å gå ting gjort! Allerede første uken på jobb tok Linn tak i metatekster på hjemmesiden og forbedring av søkemotorannonseringen vår.

Det at Linn har detaljkunnskap innen inbound marketing, performance og synlighet gjør at hun kan gjenkjenne riktig kompetanse hos kandidatene, og forstå hva kundebedriftene har behov for.

Ny profil og nytt regelverk i 2023

Linn liker rekrutteringsbyråets nye profil og navn.  Hun gikk ut av “Medievikar” og kom tilbake i “Mediekollega”. Linn tror profilendringen vil styrke oss som rekrutteringsbyrå, og oppleves som mer relevant i markedet. Det blir tydeligere at vi rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger.

Som rekrutteringsrådgiver har hun vært spent på det nylig innførte regelverket om å leie inn personell fra bemanningsforetak og hvordan Mediekollega ville forholde seg til det. De nye reglene innebærer en innstramming, men ikke et forbud mot å leie inn midlertidige ressurser.

Jeg er glad for å se at Mediekollega har funnet løsninger som tar hensyn til de nye reglene. Vi kan gjennomføre rekrutteringsprosessene for våre kunder på den samme smidige og effektive måten som før.

Linn har god kompetanse i disse områdene:

  • Performance marketing
  • Inbound marketing
  • Kommunikasjon og kunderådgivning
  • Digital kundereise
  • Prosjektledelse

Ta gjerne kontakt med Linn dersom din bedrift har behov for en ny kollega.