Rekruttering til vikariat/innleie

Behovet for arbeidskraft i en virksomhet svinger, og fleksibilitet er nøkkelen. I perioder kan løsningen være å ta inn en ekstra ressurs, enten ved sykefravær, ferier eller permisjoner, eller å hente inn en spesialist til et prosjekt som dere jobber med. 
vikar rekruttering

Har du behov for en ny ansatt? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Mediekollega er daglig i kontakt med kandidater med ulik bakgrunn innen markedsføring, kommunikasjon og grafisk design, og har bygget opp et stort nettverk av motiverte kandidater. Vi kan hjelpe deg med å finne spesialister og fagpersoner med erfaring på alle nivåer fra unge talenter i starten av sin karriere til seniorkandidater.  

Vi leverer kandidater som kan starte raskt. 
D
u forteller oss hva du trenger, og vi sender deg et utvalg av egnede kandidater som du kan velge mellom. Vi intervjuer kandidater med spennende profiler fortløpende. Det betyr at vi sjelden behøver å starte «fra scratch» når et nytt oppdrag kommer inn, men raskt kan foreslå kandidater som vi tror vil være en god match.   

Fleksible løsninger. Kvalitetssikrede prosesser.
V
i finner den løsningen som passer deg best. Du kan ansette midlertidig, eller du kan leie inn vikarer slik at du slipper all administrasjon. Noen kandidater er frilansere, mens andre ønsker et ansettelsesforhold. Oppdraget kan være på heltid eller deltid, i kortere eller lengre perioder. Våre kandidater kan jobbe hos deg eller «remote». Inkludert i vår kvalitetssikrede rekrutteringsprosess får du tett oppfølging fra våre erfarne rekrutteringsrådgivere.  

Kontroll på kostnadene.
M
ediekollega tilbyr en «no cure – no pay»-løsning. Du kan uforpliktende intervju så mange kandidater du ønsker, og vi gir oss ikke før rett kandidat er i boks! Vi har fleksible betalingsløsninger og it-systemer hvor du har full oversikt over alle innleieavtaler og vikarenes registrerte timer. Dette gir deg kontroll på kostnadene.  

Utkjøp
M
ange av vikarene og prosjektmedarbeiderne blir fast ansatt i bedriften som de har vært i oppdrag hos, og det tar vi som et kompliment! 

Har du behov for en ny ansatt? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud!

Er du på utkikk etter ny jobb? Her kan du registrere din CV!