REKRUTTERING OG VIKAR/INNLEIE

Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå i Oslo som spesialiserer oss på stillinger til kreative byrå og inhouse. Vi har over 15 års erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og design.

Trenger du hjelp med å finne ny kollega? 

To ansatte i Medievikar smiler til Kamera

Bruk en rekrutterer med fagforståelse

Bakgrunn fra bransjen

Alle våre rekrutterere har selv jobbet i bransjen og har derfor innsikt i hva som kreves for å lykkes. Vi forstår raskt hvilken kompetanse bedriftene trenger og som kandidatene har.

Vi holder oss oppdatert på nye verktøy, metoder og trender, og har mange spennende bedrifter og kompetente kandidater i vårt nettverk. Derfor kan vi enkelt finne rett person til stillingen.

Gode sparringspartnere

Vi er opptatt av å finne den nye kollegen. Fagkompetanse, talent og erfaring er viktig, men for å få ut potensialet må også egenskaper som motivasjon og personlighet passe med bedriftens arbeidskultur og verdier.

Vi bruker tid på å forstå både kandidat og bedrift. Gjennom kartleggingssamtaler og dybdeintervjuer finner vi sammen den beste matchen i hvert enkelt oppdrag. Da kan drømmejobben realiseres.

Smidige løsninger

Rekrutteringsrosessene er grundige. Vi har et stort nettverk og derfor kan vi raskt finne rett kandidat når det haster.

Vi finner gode kandidater både til faste ansettelser, prosjektstillinger eller til innleie av vikar. Mange innleide medarbeidere blir fast ansatt etter en tid på arbeidsplassen, og det tar vi som et kompliment.

Rekrutteringsbyrået Mediekollega er basert i Oslo, og har kontor rett ved Youngstorget. Vi tar gjerne en prat med deg, om du er på utkikk etter ny kollega, eller en ny jobb!

Ansatte

Marianne Thorvik

Daglig leder / rekrutteringsrådgiver

+47 952 59 377

Les mer
Kjersti Austdal

Administrasjonsansvarlig

+47 913 25 874

Les mer

Sertifiseringer
og medlemskap

Mediekollega skal være en profesjonell arbeidsgiver og en kvalitetsleverandør av personell, og vi følger anbefalte og pålagte standarder og prosedyrer. Vi har ansatte med DNV-sertifisering innen rekruttering og persontester.

Våre eiere

Mediekollega er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, et opplæringskontor for medie-, grafisk og IT-utviklerbransjen, og er en non-profit virksomhet. Overskudd og verdier i Mediekollega kommer yrkesopplæringen til gode. Ta kontakt med Opplæringssenteret dersom du vurderer å ta inn en lærling til din bedrift.