Hvorfor velge Mediekollega som rekrutteringsbyrå?

Mediekollega sitt oppdrag er å levere godt kvalifiserte kandidater til våre oppdragsgivere og sikre at rekrutteringsprosessen gjennomføres smidig, effektivt og med høy kvalitet. Du kan være trygg på at vi ivaretar kandidater og oppdragsgivere på en god måte fra start til slutt.
To ansatte i Medievikar smiler til Kamera
Trenger du hjelp med rekruttering?

Mer enn 15 års erfaring med rekruttering!

Mediekollega har base i Oslo, og har over 15 års erfaring med å matche flinke folk til små og store virksomheter. Vi tilpasser prosessen etter deres behov, og vil fungere som en rådgiver hele veien. Vi er spesialisert på roller innen markedsføring, kommunikasjon og design. I tillegg til rekruttering til faste ansettelser rekrutterer vi også til midlertidige ansettelser og leier ut vikarer.

Bruk en rekrutterer som forstår deg
Det er en stor fordel å kjenne bransjen fra innsiden for å lykkes med rekruttering, og mange ser det som en forutsetning for å overlate en så viktig oppgave til en ekstern rekrutterer. Alle våre rekrutteringsrådgivere har derfor jobbet i tilsvarende stillinger som vi rekrutterer til. På den måten vet vi ikke bare hvilke faglige kvalifikasjoner som trengs, men vi vet også noe om dynamikk, tempo og kultur på arbeidsplassen. Med denne innsikten kan vi treffsikkert finne den personen som passer inn med resten av kollegene på arbeidsplassen, og som er motivert til å yte sitt beste i akkurat din bedrift.

Smidige rekrutteringsprosesser
Alle som har gjort rekrutteringsprosessen selv vet hvor ressurskrevende det er. Det gjelder uavhengig om du skal hente inn nye kolleger til ditt byrå eller til din inhouse-avdeling. Du kan overlate hele rekrutteringsprosessen til oss, mens du fokuserer på dine faste oppgaver. Vi lager stillingsannonser som vi publiserer i de kanalene som søkerne befinner seg, vi har førstegangsintervju og vi ringer referanser. Fordi vi har fagkunnskap kan vi vurdere tidligere arbeider og portfolio. Gjennom hele prosessen er vår rekrutteringsrådgiver din sparringspartner, vi holder deg oppdatert, besvarer alle innkomne spørsmål fra kandidatene, og vi gir beskjed til de som ikke fikk jobben når prosessen er avsluttet.

Vi finner – du velger
Vi sender deg de beste kandidatene som en presentasjon på mail, som inneholder CV og andre søkerpapirer som attester, vitnemål og portfolio. Blant de foreslåtte kandidatene kan du velge ut kandidater som du ønsker å ta en nærmere prat med.

Kostnadseffektive
Mediekollega tilbyr en «no cure – no pay»-løsning. Finner vi ikke rett kandidat betaler du heller ikke noe for rekrutteringsprosessen. Du kan uforpliktende intervju så mange kandidater du ønsker, og vi gir oss ikke før rett kandidat er i boks! Fordi vi jobber innenfor en liten nisje, og jobber som et team, kan vi tilby kostadseffektive rekrutteringsprosesser.

En prosess som skaper varige verdier
Det er stor konkurranse om de rette hodene. Det er en utfordring å få oppmerksomheten fra de beste kandidatene, og utfordringen stopper ikke der. For å lande ansettelsesavtalen må også rekrutteringsprosessen oppleves som god og profesjonell fra kandidatens side. Man kan risikere å miste gode kandidater hvis prosessen trekker ut i tid eller er uklar. Vi er opptatt av å være en god rådgiver underveis som ivaretar både kandidatenes og kundens interesser. Vi ønsker å være en nøytral part slik at vi sikrer en oppstart i den nye jobben med rette forventningene fra begge parter.

Haster det?
Vi har daglig kontakt med kandidater med ulik erfaring og bakgrunn. Det er derfor stor sjanse for at vi allerede har intervjuet den kandidaten som du er på jakt etter. Det trenger derfor ikke å ta lang tid fra du kontakter oss til du har en ny kollega på plass.