Hils på vårt nye stjerneskudd, Maren Kjølberg Aamot

I januar lyste vi ut to nye stillinger i Medievikar, og vi er kjempeglade for å kunne fortelle at én av to nyansatte allerede på plass hos oss.

Etter en rekrutteringsprosess med rekordstor interesse og over 150 søkere, var det innholdseksperten Maren Kjølberg Aamot (26) som endte med å kapre våre rekrutteringshjerter. Hun trer inn i stillingen som rekrutterer og innholdskoordinator.

Aamot har tidligere jobbet som kreatør, innholdsprodusent og prosjektleder. Hun har også erfaring fra rekrutteringsbransjen, blant annet fra utvikling av en rekrutteringsplattform for Kvikstep og en karriere-podkast for Talent Media.

– En stjernesignering

Maren skilte seg klart ut blant søkerne til stillingen, med sin høyaktuelle kombinasjon av erfaring fra både markedsføringsbransjen og rekrutteringsfaget. Hun vil med det være en god rådgiver for våre kunder som trenger ny markedskompetanse, men også ha et godt utgangspunkt for å forstå hvilken kompetanse våre kandidater besitter. Rett og slett en stjernesignering for oss, sier daglig leder i Medievikar, Marianne Thorvik.

Hovedpersonen selv er allerede på plass i stillingen og i gang med flere rekrutteringsprosesser. Hun forteller at hun er glad og entusiastisk over muligheten til å få jobbe i skjæringspunktet mellom rekruttering og markedsføring.

– For meg handler en jobb om så mye mer enn å ha noe og gå til hver dag. Det handler om å få bruke erfaringen og kompetansen min, bli utfordret, utvikle meg, og mest av alt – føle at det jeg gjør vil utgjøre en forskjell. Det er jeg sikker på at denne stillingen hos Medievikar vil gi meg. I tillegg får jeg en ny «jobbfamilie» som jeg ser frem til å bli godt kjent med, sier Aamot med et stort smil om munnen.

Bransjekunnskap som suksessfaktor

Medievikar er kjent for å være blant markedets beste på rekruttering til stillinger innen markedsføring og kommunikasjon.

– Vi er veldig opptatt av at våre rekrutterere skal ha nettopp denne bransjekunnskapen. Vi ser at dette er en viktig suksessfaktor når vi jobber med å finne de rette folkene til våre kunder. Maren vil være en kjemperessurs for våre kunder som trenger kompetanse på innholdsmarkedsføring, sosiale medier, kommunikasjon og lignende, sier Thorvik, og fortsetter:

– Maren blir også en del av teamet på et perfekt tidspunkt. Det blir forfriskende å få med en person på teamet som kan komme med et nytt blikk på vår eksisterende markedsprofil og vårt innhold. Vi er veldig glade for at hun vil være med oss på teamet, og gleder oss til fortsettelsen!

Maren vil jobbe med stillinger innen digital markedsføring, sosiale medier, innholdsproduksjon og lignende som sitt spesialfelt. Har dere behov for denne typen eller lignende kompetanse? Ta kontakt.