Fra kandidat til kunde

Vi har snakket med Hogne Totland som begynte i et engasjement gjennom Medievikar og fikk fast stilling i Schjærven Reklamebyrå. Nå jobber han som avdelingsleder og bruker Medievikar ved nysansettelser.

(Medievikar har siden artikkelen ble publisert byttet navn til Mediekollega)

Vi har snakket med Hogne Totland som begynte i et engasjement gjennom Medievikar og fikk fast stilling i Schjærven Reklamebyrå. Nå jobber han som avdelingsleder og bruker Medievikar ved nysansettelser.

Fra grafisk designer til produserende avdelingsleder
Hogne har erfaring fra grafisk design og i en periode som arbeidsledig tok han kontakt med Medievikar, hvor han kom i kontakt med rekrutterer Marianne Thorvik.

Marianne var enkel å snakke med. Hun har erfaring fra bransjen, og snakket samme språk som meg. Det var behagelig å komme dit og jeg følte jeg ble godt tatt vare på, forteller Hogne.

Praten med Marianne resulterte i et kort engasjement som grafisk designer hos Empefire, som i dag er en del av Schjærven Reklamebyrå. Han fungerte godt i stillingen, men hadde et ønske om fast jobb. Derfor fortsatte Hogne jobbsøkingen mens han var i engasjementet. Etter kort tid fikk han vite at de ønsket å beholde han og Hogne fikk mer ansvar. Da daværende avdelingsleder sluttet fikk han tilbudet om stillingen som avdelingsleder.

Les også: Om oss og våre tjenester.

En solskinnshistorie som endte i en fleksibel og spennende hverdag
I stillingen som avdelingsleder har Hogne ansvaret for personalet, som består av ti grafiske designere. De produserer de alt fra kundeaviser, emballasje og bannere til blant annet XXL, Power, Montèr og Bohus. Hogne trives godt med å kunne styre sin egen hverdag, hvor han har mye ansvar og kan prioritere på oppgaver slik at han kan være med på produksjon av oppdrag selv.

Det har vært en solskinnshistorie det engasjementet her. For min del kunne ikke resultatet blitt bedre. Det er på grunn av Marianne og Medievikar at jeg er her jeg er i dag, forteller Hogne.

Spesialisert rekrutteringsbyrå innen mediebransjen
Medievikar er et rekrutteringsbyrå som er spesialisert på å finne flinke ansatte innenfor markedsføring, kommunikasjon og design. Vi samarbeider tett med bedrifter og våre rekrutterere finner riktig person med den rette fagkompetansen, til riktig stilling. Våre rekrutterere har god erfaring med å avdekke hvilken kompetanse våre kandidater besitter.

I Medievikar har vi kunder som Hogne og vi har hatt et tett og langt samarbeid sammen. Når Hogne har behov for nye grafiske designere, går han direkte til Marianne Thorvik og benytter seg av Medievikar som en ressursbank.

Skal du ansette nye superstjerner innen kommunikasjon, markedsføring eller design? Kontakt en av våre rekrutterere, så hjelper vi deg med å finne den beste kandidaten til din bedrift.