5 grunner til å benytte et rekrutteringsbyrå

Skal dere i gang med å rekruttere en ny kollega kan det være lurt å velge en profesjonell rekrutteringspartner. Her vil vi gi deg 5 gode grunner til hvorfor!
rekruttering

Trenger du hjelp med rekruttering?

Rekrutteringsbyrå

Grunn #1 – Tilgang til de aller beste kandidatene
Vi tror at rekrutteringsbyråer har tilgang til de aller beste kandidatene, både aktive og mer passive kandidater. Hos Mediekollega oppdateres og vokser databasen kontinuerlig. Vi snakker også daglig med nye potensielle kandidater. Ved å matche verdier og ferdigheter legger vi til rette for suksessfulle og langsiktige ansettelser.

Grunn #2 – Dere vil spare tid og penger
Å bruke et rekrutteringsbyrå er ofte mer effektivt enn å ansette internt, og vil spare bedriften din både tid og penger. Som rekrutteringsrådgiver samler man inn og vurderer CV-er, sjekker referanser og filtrerer talentfulle jobbøksere ved å bruke de beste intervjuteknikkene, slik at du slipper å gjøre dette selv.

Med en god relasjon vil et rekrutteringsbyrå forstå bedriften din og målene dine, og vil kunne ansette rett person på en god og effektiv måte.

Grunn #3 – Et rekrutteringsbyrå har god kjennskap til bransjen
I et byrå vil du som oftest finne rådgivere med spisskompetanse innenfor sitt felt. I Mediakollega har vi selv lang erfaring med roller som blant annet markedsførere, prosjektledere og grafisk designere. Vi har bransjespesifikk kunnskap om markedsutvikling, lønnsnivå og de ferdighetene som kreves for å lykkes i din bransje.

Grunn #4 – Kjennskap til lover og regler
Lover og regler kan være komplekse. Selv om dere har ansvaret, kan vi bidra med enkle råd og veiledning på dette området.

Grunn #5 – Dere når de som ikke aktivt søker en ny jobb
Vi har et stort nettverk av dyktige mennesker, og holder oss alltid oppdatert. Vi holder oss i forkant og har ofte allerede en kandidat eller to i tankene når vi får ett nytt oppdrag!

Trenger du hjelp med rekruttering?